Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів
    (2013) Жарук, Тетяна Миколаївна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Заморожування плодів і овочів сучасний спосіб консервування. Основна задача заморожування попередження мікробіологічних і хімічних змін в продуктах. В статті розглянуто вплив заморожування на властивості плодів та овочів. Freezing fruits and vegetables modern way of canning. The main objective of freezing prevent microbiological and chemical changes in foods. The paper considers the impact of freezing on the properties of fruits and vegetables.
  • Ескіз
    Документ
    Мікрохвильово-конвективне сушіння рослинної сировини
    (2013) Турчин, Владислав Юрійович; Шутюк, Віталій Володимирович
    Розглянуто тенденції використання мікрохвильового сушіння рослинної сировини. Наведено порівняльний аналіз комбінації різних способів сушіння з мікрохвильовим. Considers trends using microwave drying plant material. The comparative analysis of a combination of different methods of drying with microwave.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції розвитку сушильних технологій
    (2013) Слободянюк, О. С.; Шутюк, Віталій Володимирович
    Показано зростаючий інтерес до виробництва сушених продуктів. Наведено основні тенденції розвитку сушильних технологій та обладнання. Shown a growing interest in the production of dried products. The basic trends in drying technology and equipment.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології заморожування плодів та овочів
    (2012) Лановенко, Людмила Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Зроблено аналіз сучасного стану ринку заморожених фруктів та овочів. Наведено перспективні напрями розвитку холодильних технологій для розширення асортименту продукції. The analysis of the current state of the market of frozen fruits and vegetables. An promising areas of refrigeration technology for expanding product range.