Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Influence of vegetable fiber on quality indicators of creamy beverages(2024) Tymchuk, Alla; Shumylo, OleksiyThe dairy industry is one of the main components of the country's agro-industrial complex, providing the population with high-quality, safe and competitive roducts in the required quantity. It is optimal to add 1.5±0.5 % plantain seed husk to ensure appropriate organoleptic characteristics of the creamy drink, homogeneous and evenly viscous consistency throughout the whole mass. The drink has a light cream color. The proposed method for the production of a creamy beverage with a functional and technological ingredient - plantain seed husk, makes it possible to diversify the product range, to obtain a finished product with preventive properties, standardized quality indicators and appropriate taste.Документ Technology of multicomponent albumin product(2023) Soloviov, Nikita; Tymchuk, Alla; Lukianets, HalynaДокумент Technology of multicomponent albumin product(НУХТ, 2023-04-03) Soloviov, Nikita; Tymchuk, AllaРозроблена технологія полікомпонентного альбумінного продукту із заданим складом та властивостями. Визначено оптимальну дозу та спосіб внесення сиропу топінамбура до концентрату білкового молочного. Досліджено вплив сиропу топінамбура на здатність готового продукту до зберігання протягом 72 год. The technology of a multicomponent albumin product with a given composition and properties has been developed. The optimal dose and method of adding Jerusalem artichoke syrup to milk protein concentrate has been determined. The effect of Jerusalem artichoke syrup on the ability of the finished product to be stored for 72 hours was investigated.