Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології кисломолочних напоїв оздоровчого призначення для HoReCa
    (2024) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Ризун, Олександр Васильович
    Розробка технології кисломолочних напоїв оздоровчого призначення для НoReCa передбачає приготування екстрактів та введення до складу кисломолочного напою на етапі охолодження, після сквашування продукту. Тому, дуже важливим і необхідним є встановлення раціональних технологічних режимів екстрагування обраної рослинної сировини за змінних параметрів цього процесу. А саме: температури, тривалості, гідромодуля, виду екстрагента та способу екстрагування. Під час обґрунтування вибору рослинної сировини у виробництві кисломолочного напою оздоровчого призначення, з врахуванням біологічної цінності та наявності на ринку України обрано лаванду та мелісу.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення якості кисломолочного напою оздоровчого призначення
    (2022) Гойко, Ірина Юріївна
    Досліджено комплексну оцінку якості кисломолочного напою з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини з урахуванням групових показників (органолептичних, фізико-хімічних, енергетичної та біологічної цінності).A comprehensive assessment of the quality of a fermented milk drink using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, taking into account group indicators (organoleptic, physicochemical, energy and biological value), was studied.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна; Мещеряков, Андрій
    Проведена комплексна оцінка якості розробленого йогурту з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини, а саме м’яти, кропиви та ромашки. A comprehensive assessment of the quality of the developed yogurt was carried out using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, namely mint, nettle and chamomile.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини для збагачення йогуртів
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна; Мещеряков, Андрій
    Показано перспективність використання лікарської рослинної сировини у виробництві йогуртів, що дає можливість розширити асортимент кисломолочних напоїв. Тhe prospects of using medicinal plant raw materials in the production of yogurts are shown, which makes it possible to expand the range of sour milk drinks