Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Лецитин, як харчова добавка із широким спектром застосування
    (2024) Мартинюк, Валерія Андріївна; Бойчук, Тетяна Михайлівна
    Проаналізовано літературу та встановлено, що соняшниковий лецитин широко використовують у харчовій промисловості в якості емульгатора, стабілізатора.
  • Ескіз
    Документ
    Використання прянощів при виробництві снеків з кабачків
    (2024) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вовк, Софія Василівна
    Розглянуто можливості використання натуральних барвників та ароматизаторів у вигляді прянощів при виробництві снеків з кабачків. Підібрані композиції прянощів та розроблені рецептури для отримання солодких, солоних та гострих снеків.
  • Ескіз
    Документ
    Herbal bioflavonoids as the perspective source for рroduction of food additives
    (2024) Simahina, Galina; Naumenko, Nataliia
    Since the natural antioxidants do not cause any undesirable side effects, they have more preferences in comparison to those synthetic. Today, the scientists‘ attention is more and more drawn to P-active substances of phenolic origin (bioflavonoids): catechinins, anthocyanins, leucoanthocyanins, flavone glycosides, chlorogenous acid and others. There are many evidences advocating this fact. The objectives of this work are to choose the optimum parameters of maximal bioflavonoid extraction from 10 samples of medicinal herb with subsequent practical use in production of natural food additives.
  • Ескіз
    Документ
    The using of emulgators in the composition of complex food additives in the technology of meat products
    (2021) Strashynskyi, Igor; Marynin, Andriy; Omelchenko, Maksym
    Currently, in conditions of decreasing in the resources of raw meat materials, the using of raw materials of non-standard quality (for example, frozen meat with a long storage period, with a high content of fat and connective tissue, meat with signs of PSE, RSE and DFD), manufacturers are forced not only to constantly maintain the quality of their products, but also to ensure a reduction in its cost. В даний час в умовах зменшення ресурсів м'ясної сировини широко поширене використання сировини нестандартної якості (наприклад, заморожене м'ясо тривалого зберігання, з підвищеним вмістом жиру і сполучної тканини, м'ясо з ознаками PSE, RSE і DFD), виробники змушені не тільки постійно підтримувати якість своєї продукції, але й забезпечувати зниження її собівартості.