Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 464
  • Документ
    Застосування інструментів Lean-мислення для релокації операторів ринку харчової продукції під час повномасштабного вторгнення
    (2024) Сокол, Єва Віталіївна; Пащенко, Богдан Сергійович
    Авторами показано, що застосування Lean-мислення у процесі релокації виробничих потужностей допомагає операторам ринку харчової продукції зменшити втрати, пов’язані з їх переміщенням та логістичними викликами, зберегти або навіть підвищити ефективність виробничих процесів у нових екстремальних умовах, підвищити гнучкість та адаптивність компанії до непередбачуваних змін на ринку, оптимізувати витрати і запаси, зосередивши ресурси на ключових виробничих процесах, що, в свою чергу, доводить дієвість його інструментів для підприємств харчової галузі, які стикаються з подібними викликами під час повномасштабного вторгнення росії в Україну.
  • Документ
    Екстракт хмелю – характеристика та застосування в косметичній галузі
    (2024) Бойчук, Тетяна Михайлівна; Руденко, Олександр Юрійович
    Завдяки вмісту біологічно активних сполук хміль широко використовується в косметичній, фармацевтичній та харчовій промисловості.
  • Документ
    Тенденції розвитку світового ринку дитячих косметичних засобів
    (2024) Савіцька, Ганна Олександрівна; Бойчук, Тетяна Михайлівна
    Розглянуто тенденції виробництва дитячих косметичних засобів та особливості використання натуральних рослинних екстрактів.
  • Документ
    Дослідження мікроелементного складу екстракту лаванди методом ICP/MS
    (2024) Таволжан, Алла Анатоліївна; Бойчук, Тетяна Михайлівна; Мілюкін, Михайло Васильович
    Встановлено, що зразки екстрактів лаванди містять достатню кількість життєво–необхідних мікроелементів, при цьому вміст токсичних елементів не несе загрози.
  • Документ
    Уротропін – спектр застосування, тонкощі технології виробництва
    (2024) Тищенко, Іван В’ячеславович; Бойчук, Тетяна Михайлівна
    Уротропін залишається важливою хімічною сполукою з широким спектром застосувань, і його виробництво має велике економічне значення. Напрями розвитку включають покращення виробничих процесів, екологічну безпеку та рециклінг відходів, що в кінцевому підсумку можуть призвести до ефективніших та екологічно чистих методів виробництва.
  • Документ
    Принципи клієнтоорієнтованості бізнесу та персоналу
    (2024) Гринюк, Юлія Михайлівна
    Розглянуті універсальні принципи комплексного підходу до клієнтоорієнтованості, які не потребують значних фінансових вливань.
  • Ескіз
    Документ
    Фактори розвитку і поширення гастрономічного туризму
    (2024) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Пелекайс, Анастасія Рудольфівна
  • Ескіз
    Документ
    Калієва селітра – спектр використання та особливості виробництва
    (2024) Мошак, Надія Анатоліївна; Бойчук, Тетяна Михайлівна
    Калієва селітра є безбаластним добривом, що містить калій і азот. Нітрат калію є однією з основних потреб хімічної промисловості. Зі збільшенням попиту в різних галузях виробництва добрив, фармацевтичної, вибухової, харчової промисловості тощо, виробництво калієвої селітри стає все більш затребуваним.
  • Ескіз
    Документ
    Лецитин, як харчова добавка із широким спектром застосування
    (2024) Мартинюк, Валерія Андріївна; Бойчук, Тетяна Михайлівна
    Проаналізовано літературу та встановлено, що соняшниковий лецитин широко використовують у харчовій промисловості в якості емульгатора, стабілізатора.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво карбаміду – запорука продовольчої безпеки України та світу
    (2024) Магден, Надія Олександрівна; Бойчук, Тетяна Михайлівна
    Карбамід – висококонцентроване азотне добриво, де вміст азоту не менше 46%. Карбамід є важливим продуктом основної хімічної промисловості. Його широко застосовують в сільському господарстві як концентроване мінеральне добриво, а також в тваринництві як білкову добавку до кормів; в виробництві карбамідноформальдегідних полімерів, клеїв, фарб; при дубленні шкір; для виготовлення лікарських препаратів, кремів та ін.