Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження технологічних властивостей зерна соризу(2014) Прокопенко, Олеся В'ячеславівна; Супрун-Крестова, Олена ЮріївнаПроведені дослідження технологічних властивостей зерна соризу говорять про його добру технологічність та дають змогу обгрунтувати можливість подальшого його використання при виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування. Past studies of technological properties of grain soryzu talk about its good processability and allow you the opportunity to further justify its use in the production of cereal products to fast food.Документ Дослідження режимів лущення зерна ячменю(2014) Галичина, Тетяна Сергіївна; Тітуленко, Олександр Вікторович; Надкернична, Наталія Василівна; Гапонюк, Ігор Іванович; Харченко, Євген ІвановичКруп'яні продукти із зерна ячменю займають значне місце в харчуванні населення України. Зерно ячменю буває плівчастим або голозерним. В технології виробництва круп найбільше розповсюдження має плівчастий ячмінь, який характеризується міцним зв'язком квіткових оболонок з ядром. Cereal products from barley occupy an important place in the diet of the population of Ukraine. Barley is hulled or holozernym. In cereal production technology is most prevalent filmy barley, which is characterized by strong ties flower shell of the nucleus.