Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджів
    (2018) Руденко, Олександр Юрійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Гуменюк, Ірина Василівна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
    Метою роботи є дослідження інтенсивність бродіння, в залежності від концентрацій пивного сусла. The purpose of the work is to study the fermentation intensity, depending on the concentrations of beer wort.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу рас дріжджів на якість білих ігристих вин
    (2016) Ільїн, Ілля Миколайович; Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина Михайлівна
    У процесі дослідження було вивчено вплив рас дріжджів на хімічний склад та формування аромату білих ігристих виноматеріалів; The research studied the effect of yeast races on the chemical composition and flavor formation of white sparkling wine.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження та удосконалення технології зброджування мелясного сусла з використанням нової осмофільною термотолерантною расою дріжджів
    (2016) Глошанчук, Катерина Олександрівна; Куц, Анатолій Михайлович; Мудрак, Тетяна Омелянівна
    Дослідити технологічні властивості нової осмофільної термотолерантної раси дріжджів В-16, яка була селекційована на кафедрі біотехнології продуктів і виноробства, в умовах зброджування мелясного сусла підвищеної концентрації сухих речовин.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив рН на зброджування меляси різними расами дріжджів
    (2016) Глошанчук, Катерина Олександрівна; Дячик, Юрій Петрович; Куц, Анатолій Михайлович; Мудрак, Тетяна Омелянівна
    Дослідити вплив рН стерильного сусла на морфологію клітин та бродильну активність різних рас дріжджів, динаміку зброджування сусла та якість спирту. To investigate the effect of pH on the morphology of sterile wort and fermentation activity of cells of different races yeast mash fermentation dynamics and quality of alcohol.