Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання «Sous Vide» технологій при приготуванні напоїв у барі(2023) Винник, Ірина Олександрівна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі проаналізовано та наведено перспективи використання техніки «Sous Vide» при приготуванні напоїв у барах. The paper analyzes and presents the prospects of using the "Sous Vide" technique in the preparation of drinks in bars.Документ Кулинарный метод обработки мясных продуктов с помощью «Sousvide» технологии(2013) Удовицкий, В. В.; Арпуль (Олексейчук), Оксана ВладимировнаВ статье рассмотрены су вайд технологию как одно из перспективных направлений развития современного ресторанного хозяйства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.Документ Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів(2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Удовицький, В. В.У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.