Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
22 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія пряників із використанням нетрадиційної сировини(2016) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра ІллівнаКомплексне застосування поліпшувачів, овочевого пюре і глюкозно- фруктозного сиропу сприяє зростанню частки зв’язаної вологи що дозволяє подовжити термін зберігання як сирцевих, так і заварних пряників за рахунок більш міцного зв’язування вологи в структурі виробу. Complex application improvers, vegetable puree and hlyukozno- fructose syrup contributes particles bound moisture which can extend shelf life as adobe and custard cakes due to a stronger binding moisture in the structure of the product.Документ Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктів(2016) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія ПавлівнаДослідження показали, що така нетрадиційна сировина як скорцонера та якон містять значну кількість полісахаридів, зокрема інуліну, який має пребіотичні властивості, і тому є досить перспективними для використання в технологіях оздоровчих харчових продуктів. Studies have shown that such alternative materials as scorzonera and yakon contain significant amounts of polysaccharides, including inulin, which has prebiotic properties and are therefore quite promising technologies for use in health foods.Документ Розширення асортименту пива з використанням нетрадиційної сировини(2016) Короткий, Андрій Володимирович; Романов, Олексій Васильович; Літушко, Іванна Борисівна; Романова, Зоряна МиколаївнаВ роботі для розширення асортименту та споживацької аудиторії було запропоновано використання пряно-ароматичної сировини. The work to expand the range and consumer audiences were offered the use of aromatic raw materials. As part of the experiment was prepared three different beers.Документ Виробництво безалкогольного напою на основі нетрадиційної сировини(2016) Обща, Лариса Олексіївна; Кошова, Валентина МиколаївнаСік бузини, який багатий на біологічно активні речовини і має цілющі властивості, може використовуватися як сировина для приготування безалкогольного напою в промисловості; Elderberry juice, which is rich in biologically active substances and has healing properties, can be used as raw material for making soft drink industry.Документ Удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини (пряно – ароматичної)(2016) Амаріца, Євген Ілліч; Кошова, Валентина МиколаївнаНастої з пряно-ароматичної сировини, як кардамон та кориця, можуть використовуватися для покращення смакових властивостей та харчової цінності пива. Infusions of aromatic raw materials like cardamom and cinnamon can be used to improve the taste characteristics and nutritional value of beer.Документ Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги(2015) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Каліновська, Тетяна ВіталіївнаЗастосування білків сироватки в технологіях збивних цукеркових мас дозволить збагатити збивні кондитерські вироби та створити вироби з новою агрегатною білковою структурою. The use of whey proteins in whipped candy mass technology will enrich whipped pastry products and create a new aggregate protein structure.Документ Аналіз хімічного складу нетрадиційної м’ясної сировини(2013) Дидюк, Олена Юріївна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Клишко, Марина ЛеонідівнаСьогодні все більш популярними стають м’ясні вироби здорового харчування із натуральної, нерафінованої, не модифікованої сільськогосподарської сировини. Для поповнення об’ємів м’ясної продукції нині значну роль відіграє «нетрадиційна сировина» у тому числі м’ясо диких тварин. Today become increasingly popular meat products with a healthy diet of natural, unrefined, not modified agricultural products. To replenish the volume of meat now plays a significant role "alternative materials" including venison.Документ Дослідження складу полісахаридів нетрадиційної сировини та можливості подальшого її використання для збагачення харчових продуктів(2015) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ даний час в раціоні сучасного населення існує дефіцит полісахаридів, який призводить до розвитку різних захворювань, таких як серцево-судинні, захворювання шлунково-кишкового тракту, цукровий діабет. Це пояснюється нестачею споживання продуктів, які багаті на ці речовини - сирих овочів і фруктів, надмірним вмістом у їжі рафінованих продуктів (цукор, рис, борошно вищого ґатунку). At present in the diet of modern people there is a shortage of polysaccharides, which leads to various diseases such as cardiovascular, gastro-intestinal tract, diabetes. This is due to lack of consumption of foods that are rich in these substances - raw vegetables and fruits in the diet containing excessive refined foods (sugar, rice, flour highest quality).Документ Використання нетрадиційної сировини в закладах ресторанного господарства(2014) Єрмоленко, Марія Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПроблемою сьогодення є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. Білковий та амінокислотний дефіцит негативно відбивається на стані здоров'я, працездатності та тривалості життя людей. Одним з напрямів подолання білкового дефіциту є пошук нових рослинних джерел харчового білка та розроблення способів їх використання для збагачення харчових продуктів масового попиту. The problem today is the lack of population by protein food. Protein and amino acid deficiency negatively affects the health, disability and life expectancy. One of the areas of overcoming protein deficiency is finding new plant sources of dietary protein and develop ways to use them to enrich the food mass market.Документ Використання нетрадиційної сировини гуміарабіку «Fibregum ™», вівсяного та пшеничного солодового борошна під час створення нового асортименту здобного печива(2014) Стрембіцька, Анастасія; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаОдним з пріоритетних напрямків під час створення нових технологій кондитерських виробів з підвищеною цінністю є використання нових видів нетрадиційної сировини. До рослинної сировини з підвищеним вмістом біологічно активних речовин відносяться продукти переробки солоду злакових культур. У пророщеному зерні міститься весь набір інгредієнтів, необхідних для раціонального харчування: низькомолекулярні білки, амінокислоти, вуглеводи, які легко засвоюються, клітковина з підвищеними вмістом харчового волокна, поліненасичені жирні кислоти, мінеральні речовини, вітаміни, поліфенольні з'єднання. One of the priorities in the development of new technologies confectionery products with high value is the use of new types of non-traditional materials. To plant material with a high content of biologically active substances are processed malt cereals. In sprouted grain contains the entire set of ingredients necessary for a balanced diet, low protein, amino acids, carbohydrates that are easily digested fiber with high content of dietary fiber, polyunsaturated fatty acids, minerals, vitamins, polyphenolic compounds.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »