Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів(2023) Луценко, Валерія Вікторівна; Гойко, Ірина ЮріївнаЗастосування безкислотних антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів дозволяє покращити їх зовнішній вигляд і збагатити біологічно активними сполуками. The use of acid-free anthocyanin dyes in the production of sugary confectionery products allows to improve their appearance and enrich them with biologically active compoundsДокумент Методи вилучення та аналізу антоціанових барвників з рослинної сировини.(2016) Довгенко, Ю.; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Антоціанові барвники та їх індикаторні властивості(2014) Пурс, Анастасія Ігорівна; Рубан, Яна Миколаївна; Сімурова, Наталія ВячеславівнаЗ'ясовано, що антоціанові барвники, одержані з червонокачанної капусти та чорноплідної горобини мають високу чутливість до зміни рН середовища, тому їх можна з успіхом застосовувати в якості індикаторів для визначення незначних змін кислотності середовища та харчових барвників червоно-фіолетового кольору у слабо кислому або нейтральному середовищі. It was found that anthocyanin dyes derived from red cabbage and chokeberry are highly sensitive to changes in pH, so they can be successfully used as indicators to determine minor changes acidity and food coloring red-purple in weakly acidic or neutral environment.