Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Продуктова політика туристичного підприємства
    (2016) Антоненко, Ірина Ярославівна
    Ідентифіковано сучасні чинники ринкового та виробничого характеру, що визначають продуктову стратегію туристичного підприємства. Доведено, що за умов реалізації стратегії диверсифікації продуктовий портфель туристичного підприємства максимально відповідатиме потребам цільових ринків. Identified current market factors and industrial nature, defining product strategy of tourist business. It is proved that the conditions of implementation of the strategy to diversify product portfolio of tourism businesses meet the needs of most target markets.
  • Ескіз
    Документ
    Стратегії управління кейтерінговою компанією
    (2016) Корнєва, Інна Олексіївна
    Розглянуті різні стратегії управління кейтерінговою компанією. Обґрунтовано вибір підходящої стратегії для кейтерінгової компанії. Different management strategies keyterynhovuyu company. The choice of a suitable strategy for the catering company.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні фізичні методи у технологічних процесах вирощування та використання грибів
    (2014) Поліщук, Олег Юрійович; Боярська, Марія Василівна; Баглай, Ольга Миколаївна; Носенко, Володимир Єрофійович; Іванова, Катерина Вікторівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Медвідь, Наталія Вікторівна
    У зв'язку з необхідністю розширення виробництва продуктів харчування розведення грибів у промислових умовах є найбільш вигідним. У наш час необхідно працювати над розширенням асортименту порід грибів, які можливо розводити в умови промисловий розробки. Due to the need to expand food production cultivation of fungi in industrial conditions are most favorable. Nowadays, it is necessary to work on expanding the range of species of fungi that may breed in terms of industrial development.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення лінії виробництва морозива з метою розширення асортименту
    (2014) Федорук, Л.
    Результати досліджень зародків пшениці дозволять підвищити якість готової продукції і зменшити тривалість фризерування. Research results wheat germ will improve quality of products and reduce the duration fryzeruvannya.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу дозування мазей в туби
    (2014) Карпік, Євгенія; Прохоров, Олександр Миколайович
    Результати моделювання швидкості дозування від перепаду тиску дозволяють удосконалювати конструкцію дозатора, з метою забезпечення чітких реологічних характеристик мазі та досягнення фармакологічного ефекту, а також розширення асортименту продукції. Simulation results dosage rate of pressure drop allows to improve the design of the dispenser to ensure accurate rheological characteristics of ointments and achieve pharmacological effect, as well as expanding the product range.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту сушених продуктів
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович
    У результаті проведених робіт нами надано рекомендації з доцільності перероблення певних сортів картоплі для виготовлення сухих напівфабрикатів. Відпрацьовано режими попередньої підготовки та сушіння картоплі, що дає можливість надати практичні рекомендації з підбору обладнання. As a result of this work we provided recommendations on appropriateness of certain processing potato varieties for making dry preparations. Refined modes of preconditioning and drying of potato, which makes it possible to provide practical advice on equipment selection.