Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна технологія етилового спирту з крохмалевмісної сировини
    (2016) Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Боярчук, Ярослав Андрійович
    Дослідно-промислові випробування розробленої технології отримання спиртових бражок при низькотемпературній крохмалевмісної сировини з використанням ФП підтвердили, що за невисоких капітальних витрат забезпечується значне покращення технологічних показників зрілих бражок, підвищення виходу і якості готової продукції; Experimental-industrial tests developed technology to obtain alcohol at low temperature brazhok raw starch using enzymes confirmed that at low capital costs provided significant improvements in process performance brazhok mature, increase output and product quality.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції в освітленні готелів
    (2015) Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Матиящук, Олена Володимирівна
    Відмінне планування освітлення вимагає не тільки серйозних технічних знань, але й дизайнерського досвіду. Технології освітлення швидко прогресують, що дозволяє створити високий рівень світлового комфорту для гостей і клієнтів готелю. Excellent lighting plan requires not only significant technical knowledge, but also design experience. Lighting technology progresses rapidly, providing a high level of lighting comfort for visitors and hotel guests.
  • Ескіз
    Документ
    Digital signage - інноваційні технології в готельному господарстві
    (2015) Ліфіренко, Олена Сергіївна; Шабанова, Ілона Ігорівна
    Нова техніка та обладнання у декілька разів полегшують роботу готелів та ресторанів, завдяки їй збільшується потенціал та рейтинг закладів. Гості можуть отримати більше інформації яка їм необхідна завдяки текстовим і графічним відео роликам.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет
    (2012) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    За результатами проведених досліджень розроблено нові технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет. The results of the researches new technologies muffins for patients with celiac disease and diabetes.
  • Ескіз
    Документ
    Значення професійних компетенція викладача при застосуванні інноваційних технологій навчання
    (2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Імплементація сучасних інноваційних технологій потребує високої професійної підготовки викладача. Сьогодні основні педагогічні інновації пов’язані з впровадженням компетентностного підходу у систему освіти. Вирішальну роль при його реалізації має перехід від традиційних форм навчання до інноваційних освітніх технологій. Однією з таких технологій є метод конкретних ситуацій (case-stady), який потребує наявності у викладача комплексу професійних компетенцій.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології ландшафтного дизайну в готельному господарстві
    (2014) Магалецька, Ірина; Скорик, Ю. О.
    Важливим економічним фактором розвитку готелів є їх архітектурно- планувальні особливості. Зелені насадження на території готелю відіграють важливу екологічну, рекреаційну та естетичну функції, є важливим композиційним елементом архітектури. An important economic factor for the development of hotels is their architectural planning features. Green plants on site play important ecological, recreational and aesthetic functions is an important compositional element of architecture.
  • Ескіз
    Документ
    Кондитерські вироби, збагачені харчовими волокнами
    (2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гаврик, А. В.; Доценко, Віктор Федорович
    Кондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження нових видів енергії у готельно-ресторанному господарстві
    (2014) Купневич, Марина Василівна
    Інноваційні технології - радикально нові чи вдосконалені технології, які істотно поліпшують умови виробництва або самі є товаром. Зазвичай мають знижену капіталомісткість, характеризуються більшою екологічністю й меншими енергопотребами. Innovative technologies - radically new or improved technologies that significantly improve the conditions of production themselves or commodity. Usually have reduced capital intensity, low emissions and are more less energy consumption.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі
    (2014) Волкова, Дар'я Сергіївна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Сьогодні вищою метою ділової активності, яка ґрунтується на маркетинговій концепції, у сфері індустрії гостинності є, передусім, задоволення потреб клієнта, а тільки потім - підвищення прибутків підприємства. Саме таким чином можна створити основу для справжнього процвітання готельного підприємства в умовах жорсткої конкуренції, на ринку готельних послуг. Today, the highest goal of business activity, based on the marketing concept in the hospitality industry is, above all, customer satisfaction, and only then - increasing profits. This would provide a basis for real prosperity hotel company in the highly competitive in the market of hotel services.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології навчання студентів
    (2014) Лисенко, Аліна; Нікітіна, Ірина Всеволодівна
    Сучасне суспільство характеризується підвищеними вимогами до якості підготовки фахівців і означає постійний пошук нових методів і засобів підвищення ефективності освітнього процесу. Завдяки використанням інноваційних технологій відбуваються фундаментальні зміни в соціальній сфері, суттєво змінюється зміст і практика сучасної освіти. Modern society is characterized by high demands on the quality of training and means a constant search for new methods and means to enhance the educational process. Through the use of innovative technologies fundamental changes taking place in the social sphere, significantly change the meaning and practice of modern education.