Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання черемхи у виробництві компотів та маринадів(2024) Король, Руслан Іванович; Торопець, Ілля Олександрович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаПроведені дослідження по виробництву копмотів та маринадів з використанням плодів черемхи. В результаті отримано продукцію з високим вмістом антоціанів та підвищеною харчовою цінністюДокумент Розширення ассортименту м’ясних напівфабрикатів(2013) Слива, Світлана Сергіївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблені рецептури порційних та дрібношматкових напівфабрикатів з додаванням соусів та маринадів. Recipes of portioned and small-sized semi-finished foods with the addition of sauces and marinades are developed.