Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Новітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинності
    (2022) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Обґрунтовано доцільність впровадження молекулярних технологій в ресторані готелю для розширення асортименту унікальних страв, смакові та естетичні властивості яких здатні задовольнити вимоги всіх любителів їжі, в тому числі і гурманів. The feasibility of implementing molecular technologies in the hotel restaurant to expand the assortment of unique dishes, the taste and aesthetic properties of which are able to satisfy the requirements of all food lovers, including gourmets, is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Кулинарный метод обработки мясных продуктов с помощью «Sousvide» технологии
    (2013) Удовицкий, В. В.; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна
    В статье рассмотрены су вайд технологию как одно из перспективных направлений развития современного ресторанного хозяйства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів
    (2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Удовицький, В. В.
    У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.