Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури кексів зі збаланованим білковим складом(2013) Кравченко, Олег Андрійович; Соколова, Ольга МиколаївнаМетою даної роботи було вивчення харчової і біологічної цінності кексів з родзинками, а також розроблення рецептури кексу «Особливого», нутрієнтний склад якого характеризувався б збалансованим вмістом незамінних амінокислот. The aim of this work was to study the biological value of food and cakes of raisins and cake recipes develop "special" nutriyentnyy composition is characterized be balanced content of essential amino acids.Документ Особливості структури фруктово-ягідних начинок на цукрах: сахарозі, фруктозі, глюкозі(2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаМатеріали присвячені дослідженням особливостей структури фруктово-ягідних начинок на сахарозі, глюкозі та фруктозі. Наведені результати реологічних досліджень на ротаційному віскозиметрі у вигляді реологічних кривих, з яких отримано значення в’язкості для різних етапів цілісності структури начинок. Встановлено посилення драглів на фруктозі та глюкозі у порівнянні з сахарозою. Materials devoted to the study of the structure, fruit and berry fillings for sucrose, glucose and fructose. The results of rheological studies on a rotary viscometer as rheological curves, of which the viscosity is obtained for the different phase’s integrity of the structure of fillings. Established strengthening jelly with fructose and glucose compared to sucrose.Документ Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства(2015) Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаПроведені дослідження дозволяють говорити про можливість застосування моносахариду фруктози при виробництві маффінів з фруктовими начинками для забезпечення маффінам статусу «дієтичний продукт». Past studies suggest the possibility of monosaccharides fructose in the production Muffins with fruit for Muffin status of "dietary product."Документ Інноваційні технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет(2012) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаЗа результатами проведених досліджень розроблено нові технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет. The results of the researches new technologies muffins for patients with celiac disease and diabetes.Документ Аналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону(2015) Вінк, Аліна В‘ячеславівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаВиробництво кондитерських виробів - одна з найбільш розвинутих галузей харчової промисловості України. Проте виробів дієтичного, лікувально- профілактичного призначення серед них небагато. Confectionery - one of the most developed sectors of the food industry in Ukraine. However, dietary products, healthcare destination among them a little.Документ Здобні булочні вироби антианемічного призначення(2015) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Губеня, Вячеслав ОлександровичНа думку багатьох вчених, сучасне харчування не в змозі задовольнити організм необхідною кількістю мікронутрієнтів. Нестача мінеральних речовин у раціоні призводить до мікроелементозів, найпоширенішим з яких вважається дефіцит заліза, що призводить до залізодефіцитної анемії у дітей, літніх людей та жінок.Документ Виробництво безглютенових маффінів з овочевовмістною начинкою(2014) Січкаренко, А.; Лазоренко, Наталія ПетрівнаМаффіни - борошняні кондитерські вироби, які користуються великим попитом у всіх вікових груп населення і попит з кожним роком збільшується. Маффіни впевнено витісняють традиційний кекс з ринку харчових продуктів. Muffins - Pastry products that are in high demand in all age groups and the demand is increasing every year. Muffins steadily replacing traditional cake of the food.Документ Confectionery technology for patients with diabetes and celiac disease(2013) Dorohovich, Victoriya; Lazorenko, Natalia; Mykhailova, NeliaSummary: Celiac disease is a chronic, systematic disease characterized by mucosa damage of the small intestine by gluten, which is a component of the wheat, rye and oats gluten complex. Celiac disease is often accompanied by diabetes. At the National University of Food Technologies it is conducted the research aimed at the development of pastry (cakes, muffins, biscuits) for patients with diabetes and celiac disease.