Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження харчової продукції з пробіотичними властивостями
    (2016) Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    В останні роки значно розширилась сфера виробництва збагачених пробіотичних молочних продуктів масового призначення на основі культур молочнокислих та біфідобактерій. In recent years, significantly expanded the scope of production of probiotic-enriched dairy mass assignment based on cultures of lactic acid and bifidobacteria.
  • Ескіз
    Документ
    Пробіотичні властивості Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799
    (2016) Найда, Катерина Дмитрівна; Старовойтова, Світлана Олександрівна; Фоміна, Марина Олександрівна; Ткаченко, Катерина Василівна
    Дослідження пробіотичних властивостей S. boulardii та потенційне використання їх як основу пробіотика є перспективною розробкою для фармацевтичної галузі, що пов’язано з відсутністю патогенності дріжджів даного виду та наявністю ряду кардинально нових позитивних ефектів на організм людини. research probiotic S. boulardii properties and potential use as a basis probiotic is a promising development for the pharmaceutical industry, due to the lack of pathogenicity of the yeast species and the presence of a number of fundamentally new positive effects on the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Каротинсинтезувальні та пробіотичні властивості штамів Bacillus subtilis УКМ В-5112 і Bacillus mesentericus var. flavus
    (2014) Линник, Артем; Нечипуренко, Олексій
    Вивчені біологічні властивості досліджених штамів В. subtilis УКМ В-5112 та В. mesentericus var. flavus задовольняють вимоги висунуті до пробіотичних культур. Studied the biological properties of the investigated strains of B. subtilis UKM B-5112 and B mesentericus var. flavus made ​​to meet the requirements of probiotic cultures.