Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження харчової продукції з пробіотичними властивостями(2016) Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаВ останні роки значно розширилась сфера виробництва збагачених пробіотичних молочних продуктів масового призначення на основі культур молочнокислих та біфідобактерій. In recent years, significantly expanded the scope of production of probiotic-enriched dairy mass assignment based on cultures of lactic acid and bifidobacteria.Документ Пробіотичні властивості Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799(2016) Найда, Катерина Дмитрівна; Старовойтова, Світлана Олександрівна; Фоміна, Марина Олександрівна; Ткаченко, Катерина ВасилівнаДослідження пробіотичних властивостей S. boulardii та потенційне використання їх як основу пробіотика є перспективною розробкою для фармацевтичної галузі, що пов’язано з відсутністю патогенності дріжджів даного виду та наявністю ряду кардинально нових позитивних ефектів на організм людини. research probiotic S. boulardii properties and potential use as a basis probiotic is a promising development for the pharmaceutical industry, due to the lack of pathogenicity of the yeast species and the presence of a number of fundamentally new positive effects on the human body.Документ Каротинсинтезувальні та пробіотичні властивості штамів Bacillus subtilis УКМ В-5112 і Bacillus mesentericus var. flavus(2014) Линник, Артем; Нечипуренко, ОлексійВивчені біологічні властивості досліджених штамів В. subtilis УКМ В-5112 та В. mesentericus var. flavus задовольняють вимоги висунуті до пробіотичних культур. Studied the biological properties of the investigated strains of B. subtilis UKM B-5112 and B mesentericus var. flavus made to meet the requirements of probiotic cultures.