Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми виробничого потенціалу агропромислової галузі України(2019) Мельник, Ярослав Андрійович; Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі обґрунтовано, що успішне вирішення проблем виробничого потенціалу агропромислової галузі України дозволить підвищити якість продукції, що зробить її більш конкурентоздатною на українському та світовому ринках. The work substantiates that a successful solution to the problems of the production potential of the agro-industrial sector of Ukraine will increase the quality of products, make it more competitive in the Ukrainian and world markets.Документ Факторно-цільовий аналіз хлібопекарського виробництва для задач автоматизованого керування якістю продукції(2017) Паньков, Дмитро ВасильовичРозглянуто один із семи інструментів якості, створено діаграму Ісікави для якості готової продуктії хлібопекарського виробництва. Проведено аналіз факторів, що впливають на якість готової продукції. One of the seven quality tools is studied; Ishikawa diagram of productivity quality of ready bakery production is created. Analysis of factors affecting the quality of the finished product is conducted.Документ Комп’ютерна кваліметрія при управлінні технологічним комплексом хлібопекарського виробництва(2017) Паньков, Дмитро ВасильовичРозглянуто принципи і методи оцінки якості хлібопекарського виробництва, представлена структурна схема комп’ютерної кваліметрії. Principles and methods of assessing the quality of bakery production, shows the block diagram of computer quality control.Документ Моделювання управлінням якістю продукції на підприємстві "Альянс краси”(2015) Бойко, Вікторія Леонідівна; Загоровська, Лариса ГригорівнаДля створення продукції необхідної якості необхідно контролювати всі етапи і елементи життєвий цикл продукції. Такий тотальний контроль неодмінно призводить до збільшення собівартості та ціни продукції, що є причиною зниження її конкурентоспроможності на ринку. Тому виникає потреба у створені інформаційної системи, що забезпечила б підтримку контролю всіх етапів життєвого циклу продукції та забезпечувала б мінімізацію витрат. To create products required quality should monitor all phases and elements of the life cycle of products. Such total control inevitably leads to an increase in costs and prices of products results in decreasing its competitiveness in the market. Therefore there is a need for an information system that would provide support to control all phases of the product life cycle and would ensure minimizing costs.Документ Стандартизація якості комбікормої продукції в Україні(2012) Кудренко, Наталія Володимирівна; Сигиденко, Вікторія ВалеріївнаЕфективний розвиток комбікормової промисловості України на сучасному етапі господарювання неможливий без стандартизації якості продукції, яка є основою для забезпечення потреб і безпеки споживачів, мінімізації ризиків, пов’язаних з недобросовісною конкуренцією на ринку комбікормів, основою щодо забезпечення продовольчої безпеки населення. Effective development of feed industry Ukraine at the present stage of economic impossible without standardization of product quality, which is the basis for the needs and safety of consumers, minimize the risks associated with unfair competition in the market of animal feed, based on food security of the population.Документ Гарантії якості та безпечності сухих молочних сумішей для дитячого харчування(2012) Чорна, Анастасія ІванівнаШтучне годування дітей - це одна з надзвичайно актуальних проблем. Постійно збільшується кількість молодих матерів, які не можуть годувати своїх дітей через відсутність або недостатню кількість материнського молока. У зв'язку з цим виникла необхідність розробки та виробництва науково обґрунтованих повноцінних замінників материнського молока. Artificial feeding of children - is one of highly topical issues. Constantly increasing number of young mothers who can not feed their children due to lack of or insufficient maternal milk. In this regard, it was necessary to develop and manufacture scientifically based full substitute breast milk.Документ Основні питання розробки інформаційних технологій(2014) Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана ВасилівнаТехнологія діалогового режиму на практиці сприяє якнайкращому поєднанню можливостей користувача і ЕОМ в процесі рішення технологічних задач. Technology dialog mode in practice contributes to the best combination of user and computer capabilities in the solution of technological problems.Документ Екологізація виробництва(2014) Мостенська, Тетяна ЛеонідівнаЕкологізацію виробництва можна розглядати як розроблення та впровадження у виробничі процеси таких технологій, які спрямовані на одержання продукції високої якості у достатньому обсязі при забезпеченні збереження екологічної рівноваги та зменшення навантаження на навколишнє середовище.Документ Управління підвищенням якості продукції вітчизняних товаровиробників(2014) Дружиніна, Олена; Тюха, Ірина ВолодимирівнаВ умовах сучасного розвитку економіки, проблема якості продукції є актуальною для всіх суб'єктів господарювання, які виробляють і реалізують продукцію. Підприємства, які не мають сучасних систем управління, не зможуть на рівних конкурувати із фірмами-лідерами, або ж просто підвищити прихильність споживачів до товару. У міжнародній практиці непоодинокі випадки, коли наявність системи управління якістю є обов'язковою умовою або тендеру, або замовника. In today's economic development, product quality issue is relevant for all businesses that produce and sell their products. Companies that do not have modern management systems will not be able to compete with firms leaders, or simply to increase customer loyalty to the product. Commonly few cases where a system of quality management is a prerequisite or tender, or customer.Документ Розробка програми просування товарів на ринок(2014) Шевцова, Анна Віталіївна; Литвинюк, Ольга ПетрівнаУкраїнський ринок товарів та послуг достатньо насичений у найрізноманітніших сферах, видах та цінових категоріях. Увійти на ринок та переконати споживачів у якості товару та втримати пріоритетні позиції для виробника стає все складніше. В сучасних умовах функціонування підприємств, сучасний маркетинг вимагає набагато більше, ніж створити товар, що задовольняє потреби клієнта. Тому просування відіграє ключову роль, так як від нього залежить доцільність удосконалювання старих і створення нових товарів. Ukrainian market of goods and services rather rich in a variety of fields, types and price categories. Sign in market and convince consumers of product quality and maintain priority position for the manufacturer is becoming more difficult. In modern terms the operation of enterprises, modern marketing requires much more than create a product that meets customer needs. Therefore, promotion plays a key role, as it determines the feasibility of improving the old and new products.