Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Plant-based meat alternatives for culinary products of restaurant consumption(2023) Shcherbakova, Sofiia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Tsirulnikova, VitaThe article deals with f meat alternatives out of plant proteins of high nutrition and biological value for culinary products of restaurant establishments. У статті розглядаються альтернативи м’яса з рослинних білків високої харчової та біологічної цінності для кулінарної продукції закладів ресторанного господарства.Документ Особливості концептуальних закладів ресторанного господарства України(2022) Ковтун, Марія Вікторівна; Дулька, Ольга СтепанівнаПроведені дослідження щодо особливостей функціонування концептуальних закладів ресторанного господарства. Conducted research on the peculiarities of the functioning of conceptual establishments in the restaurant industry.Документ Аналіз та реінжиніринг бізнес-процесів планування закупівель для закладів ресторанного господарства(2013) Гребенюк, І. П.; Бондар, Наталія Петрівна; Загоровська, Лариса ГригорівнаПроведений аналіз діяльності закладів ресторанного господарства з метою пошуку шляхів удосконалення системи планування закупівель. The analysis of the restaurant business establishments with the aim of finding the ways to improve purchase planning has been made.