Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Обґрунтування вибору порошку глоду та олії обліпихи для виробництва пісочного печива(2019) Гедзюк, Вікторія Олександрівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаПорошок глоду та олія обліпихи при внесенні до рецептури печива у кількості близько 10% від маси борошна та масла відповідно, зможуть покращити харчову та біологічну цінність традиційного продукту. Створене печиво матиме більший вміст мікро- та макронутрієнтів, матиме антиоксидантні властивості, сприятиме кращому травленню, матиме позитивну дію на серцево-судинну систему. Hawthorn powder and sea buckthorn oil, when added to a cookie recipe in an amount of about 10% by weight of flour and oil, respectively, can improve the nutritional and biological value of a traditional product. The created cookies will have a higher content of micro- and macronutrients, will have antioxidant properties, promote better digestion, and have a positive effect on the cardiovascular system.Документ Удосконалення технології пісочного печива з використанням борошна нуту в умовах кафе-кондитерської(2013) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаДослідження амінокислотного складу білків нутового та пшеничного борошна, засвідчує істотну перевагу білків нуту над білками пшениці, особливо по лізину і треоніну. Research nutovoho amino acid composition of proteins and wheat flour, confirms a significant advantage over chickpea protein wheat protein, especially lysine and threonine.Документ Джерела збагачення пісочного печива діабетичного призначення(2015) Матюшенко, Раїса Василівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаНинів умовах несприятливого екологічного середовища, що безумовно впливає на людський організм, а також спосіб життя та харчування виникає проблема дефіциту поживних речовин, які необхідні для нормального функціонування людського організму. Поживні речовини потрапляють до організму людини з їжею, але останнім часом в продуктах котрих ми споживаємо відсутні необхідні людському організму речовини. Now in terms of the adverse ecological environment definitely affects the human body, as well as lifestyle and food shortage problem nutrients that are essential for normal functioning of the human body. Nutrients enter the human body through food, but recently in the products which we consume no essential human body substances.Документ Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печива(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичУ роботі досліджено вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the influence raw materials containing carotene on storage time of dough and cookies compared with control.Документ Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина ЛьвівнаУ роботі досліджено фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the physicochemical and structural and mechanical properties of dough and cookies compared with control.