Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Вибір локальних сортів винограду Закарпатського регіону для виробництва ігристих вин(2024) Хоменко, Єлєна Михайлівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВ роботі були описані ігристі вина «CarpathianSekt». Унікальна назва, яку Шато Чизай відроджує для ігристих вин із Закарпаття. Вина створені за європейським методом Шарма-Мартінотті.Документ Про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті(2024) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина МихайлівнаМетою досліджень було наукове обгрунтування і удосконалення технології ігристих вин із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ Локальний сорт винограду Закарпаття(2023) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина МихайлівнаДокумент Оцінка якості ігристих вин за фізико-хімічними показниками(2016) Несміянова, Марія Валеріївна; Шаповалова, Наталія ПетрівнаУкраїнські ігристі вина займають значне місце на європейському ринку алкогольних напоїв. Якість ігристих вин в значній ступені характеризується їх фізико-хімічними показниками, які в свою чергу визначаються використаною сировиною, технологією виготовлення, умовами зберігання. Ukrainian sparkling wines occupy a significant place in the European market of alcoholic beverages. Quality sparkling wine characterized by a large degree of physical and chemical indicators, which in turn are determined by the used raw materials, manufacturing techniques, storage conditions.Документ Стабілізація рожевих сухих виноматеріалів для ігристих вин із застосуванням інноваційних допоміжних матеріалів(2016) Дзюба, Анна Віталіївна; Білько, Марина ВолодимирівнаДослідження впливу матеріалів для стабілізації нового покоління та обробки холодом на органолептичні і фізико-хімічні показники якості рожевих сухих виноматеріалів для ігристих рожевих вин; Investigation of materials for the stabilization of the new generation and processing of cold on the organoleptic and physico-chemical quality dry pink wine for sparkling pink wine.