Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання гібридів фруктових та овочевих культур у консервуванні
    (2024) Вовк, Софія Василівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Для отримання плодів та овочів з певними властивостями, селекціонерами розроблено ряд гібридів. В роботі наведено коротку характеристику гібридів кісточкових, насіннєвих культур, ягід та овочів
  • Ескіз
    Документ
    Можливості використання гібридів кісточкових у консервуванні
    (2024) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
    Селекціонерами були отримані різні види кісточкових шляхом схрещування слив, абрикосів, персиків, нектарину, аличі – Плумкот, Плуот, Апріум, Шарафуга, Нектаплам, Нектакот, Перкоче, Світ Тріат та ін. Всі ці гібриди кісточкових відрізняються соковитістю, сильним ароматом та високим вмістом вітамінів