Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання гібридів фруктових та овочевих культур у консервуванні(2024) Вовк, Софія Василівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДля отримання плодів та овочів з певними властивостями, селекціонерами розроблено ряд гібридів. В роботі наведено коротку характеристику гібридів кісточкових, насіннєвих культур, ягід та овочівДокумент Можливості використання гібридів кісточкових у консервуванні(2024) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаСелекціонерами були отримані різні види кісточкових шляхом схрещування слив, абрикосів, персиків, нектарину, аличі – Плумкот, Плуот, Апріум, Шарафуга, Нектаплам, Нектакот, Перкоче, Світ Тріат та ін. Всі ці гібриди кісточкових відрізняються соковитістю, сильним ароматом та високим вмістом вітамінів