Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зерна
    (2017) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Романовська, Тетяна Іванівна
    Експериментально встановлено збільшення вмісту жиру на початковому етапі пророщування зерна. Далі вміст жиру зменшується, що пов'язано з гідролітичним розщепленням. Біологічно активоване зерно, яке є джерелом природних антиоксидантів, зокрема вітаміну Е, доцільно застосовувати при виробництві оздоровчих харчових продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Feasibility of using dry extracts of tea in the food industry
    (2015) Rubanka, Kateryna; Terletska, Vita; Bobel (Zinchenko), Inna; Falendysh, Natalia
    The article is devoted for the use of extracts as a source o f biologically active substances in food products balanced on vitamins and minerals. Quantitative changes o f the content o f water-soluble vitamins and minerals o f green and black tea in the production o f dry tea extracts have been ascertained.
  • Ескіз
    Документ
    Разработка продуктов быстрого приготовления с повышенной пищевой ценностью
    (2015) Рубанка, Екатерина Владимировна; Терлецкая, Вита Альбертовна; Бобель (Зинченко), Инна Николаевна
    Исследована целесообразность использования сухих экстрактов растительного сырья в пищевой промышленности как источника биологически активных веществ. Разработана поликомпонентная смесь на основе кофе, которая сбалансирована по содержанию витаминов и минеральных веществ. Исследовано химический состав и показатели качества поликомпонентной смеси на основе кофе. It has been studied the feasibility of using dry extracts of plant materials in the food industry as a source of biologically active substances. The multicomponent mixture based on coffee is balanced with vitamins and minerals has been developed. The chemical composition and quality indicators of the multicomponent mixture based on coffee have been researched.