Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Plant-based meat alternatives for culinary products of restaurant consumption(2023) Shcherbakova, Sofiia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Tsirulnikova, VitaThe article deals with f meat alternatives out of plant proteins of high nutrition and biological value for culinary products of restaurant establishments. У статті розглядаються альтернативи м’яса з рослинних білків високої харчової та біологічної цінності для кулінарної продукції закладів ресторанного господарства.Документ Проблеми формування культури споживання продукції пиво-безалкогольної промисловості(2023) Страшинська, Лариса ВолодимирівнаРозглянуто проблеми формування культури споживання та принципи відповідального вживання пива. Узагальнено основні аспекти пропаганди галузевої компанії «Укрпиво» щодо відповідального споживання алкогольних і слабоалкогольних напоїв. Акцентовано увагу на необхідності поінформованості споживачів щодо можливих ризиків вживання алкоголю. The problems of the formation of consumption culture and the principles of responsible beer consumption are considered. The main aspects of the propaganda of the branch company "Ukrpivo" regarding the responsible consumption of alcoholic and low-alcohol beverages are summarized. Attention is focused on the need to inform consumers about the possible risks of alcohol consumption.