Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання «електронного носу» із штучними нейронними мережами в аналізі ковбасних виробів(2015) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Пасічний, Василь Миколайович; Пушкарьова, Ярослава Миколаївна; Калініченко, Ася Олександрівна«Електронний ніс» - це аналізатор парів на основі матриці різноманітних сенсорів, що імітують роботу органу нюху людини. Мультисенсорна система включає три рівня: рецепторний (сенсори), обмінний та інтерпретаційний (алгоритми обробки багатовимірних даних). "Electronic nose" - a vapor analyzer based on a matrix of different sensors that mimic the human olfactory organ work. Multi-sensory system includes three levels: receptor (sensors), exchange and interpretive (multivariate data processing algorithms).Документ Статичний HEADSPASE аналіз ковбасних виробів(2014) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Пасічний, Василь Миколайович; Калініченко, Ася ОлександрівнаУ зв'язку з необхідністю збереження та підвищення конкурентоспроможності підприємств на міжнародному ринку, а також посилення контролю безпеки української та імпортованої продукції, підприємства починають впроваджувати інтегровані системи простежування продукції на всьому її шляху від виробника до кінцевого продукту. Комплексна модернізація виробництва та логістики харчової продукції відповідно до європейських стандартів є неможливим без впровадження експресних, скринінг-методів контролю якості та безпеки харчової продукції. Due to the need to preserve and improve the competitiveness of enterprises in the international market, and strengthening security controls Ukrainian and imported products, companies are beginning to implement an integrated system of traceability of products throughout its journey from producer to final product. Comprehensive modernization of production and logistics of food products in accordance with European standards is not possible without the introduction of express, screening methods for quality control and food safety.