Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Моніторинг якості стисненого повітря - шлях до підвищення ефективності виробництва
    (2015) Якимчук, Микола Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович; Захаревич, Валерій Болеславович
    Відповідно до вимог якості очищення стисненого повітря, що використовується в харчовій промисловості, встановлено, що в сучасних технологічних лініях виробництва харчових продуктів потрібно проводити моніторинг його якості. According to the requirements of quality cleaning of compressed air used in the food industry, found that modern technological lines of food production need to monitor its quality.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи економії теплової енергії при виробництві пивного сусла
    (2015) Удодов, Сергій Олександрович; Марцинкевич, Леся Валентинівна
    На сьогоднішній день ринок пива в Україні є досить потужним і насиченим. Тому, останнім часом, пивоварні підприємства здійснюють інвестиції не тільки у розширення асортименту та покращення якості напоїв, але й у підвищення ефективності виробництва. Today the beer market in Ukraine is quite powerful and rich. So, recently, breweries invest not only expand the range and improve the quality of drinks, but also improve efficiency.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток підприємств спиртової галузі
    (2014) Малицька, Наталія
    Підприємства спиртової промисловості України потребують перетворення своєї структури з метою переходу на модель інноваційного розвитку. Вона здатна надати новий імпульс для підвищення конкурентоспроможності окремих підприємств та промисловості в цілому. Enterprises alcohol industry of Ukraine require the transformation of its structure to transition to innovation development model. It can give new impetus to improve the competitiveness of individual companies and the industry as a whole.