Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Конструювання рецептур солоних сирних паст підвищеної харчової цінності
    (2017) Личак, Анастасія; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Проаналізовано жирокислотний склад солоної сирної пасти, виготовленої за традиційною рецептурою. Запропоновано збалансовану за вмістом жирів рецептуру сирної пасти з використанням майонезу та фундуку. The fatty acid composition of salted cheese paste made according to a traditional recipe is analyzed. A fat-balanced recipe for cheese paste with mayonnaise and hazelnuts has been proposed.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рекомендацій до проектування жирнокислотного складу харчових продуктів для військовослужбовців
    (2018) Стеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
    В роботі представлені медико-біологічні вимоги до жирнокислотного складу харчових продуктів, які можуть бути використані при проектуванні комбінованих багатокомпонентних продуктів для військовослужбовців. The work presents the medical and biological requirements for the fatty acid composition of food products that can be used in the design of combined multi-component products for military personnel.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення жирокислотного складу та процесів окиснення ліпідів нових сортів насіння льону
    (2015) Краєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Протягом кількох десятиліть в усьому світі спостерігається зростання обсягів перероблення льону в зв’язку з підвищенням попиту на його насіння, яке завдяки біохімічному складу та фізіологічній дії на організм людини відносять до категорії природних функціональних харчових продуктів. Міністерства охорони здоров’я багатьох країн, зокрема Канади та Сполучених Штатів Америки, розробили рекомендації щодо обов'язкового щоденного вживання насіння льону в їжу. For several decades around the world observed increase in processing flax due to the increased demand for its seed, which is due to the biochemical composition and physiological effects on the human body is classified as natural functional food. Ministry of Health of many countries, including Canada and the United States, developed guidelines for mandatory daily intake of flaxseed in food.