Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries(2017) Simahina, Galina; Kaminska (Halapsina), SvitlanaThe scientific innovation of this work was based on the usage of temperatures below zero (by Celsius) to dehydrate the raw berries. The authors present the results concerning the choice of wild grown plant raw (particularly berries) to create the high-vitamin compositions of fresh frozen products. Наукова новизна цієї роботи базується на використанні температур нижче нуля (за Цельсієм), щоб зневоднити сирі ягоди. Автори представляють результати, що стосуються вибору сировини дикорослих рослин (особливо ягід) для створення високоякісних композицій свіжозаморожених продуктів.Документ Improving energy efficiency in food shock freezing / cooling applications(2016) Shapoval, Bohdan; Mykoliv, IvanFor freezing (cooling) under impact, the use of adsorption dryers is economically and technically profitable. This allows you to save energy, increases the continuous operation of production lines, improves product quality.Документ Получение и фазовый анализ криомодифицированного крахмала(2014) Данилевич, Александра; Грабовская, Елена Вячеславовна; Люткевич, Вікторія; Литвяк, ВладимирС помощью проведенных исследований установлено, что путем замораживания водных дисперсий крахмала низких концентраций можно получить модифицированный крахмал с высокоразвитой поверхностью, который может быть использован в качестве инкапсулирующего агента низкомолекулярных органических соединений. Through studies found that by freezing the aqueous dispersions of low concentrations of starch modified starch can be obtained with high surface area which can be used as the encapsulating agent of low molecular weight organic compounds.Документ Перспективы производства полуфабрикатов(2012) Тимчук, Алла Викторовна; Грек, Елена ВикторовнаВ статье представлен анализ продуктовой линейки выпуска замороженых полуфабрикатов и опредиления целесообразности использования дефростированого сырья растительного и животного происхождения.The paper presents an analysis of the product line of frozen semifinished and determine the need for defrost raw materials vegetable and animal origin.