Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури сиркової маси оздоровчого призначення(2018) Солодко, Лілія МиколаївнаПоказано, що введення білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси черемші до проектованих рецептур сприяє підвищенню біологічної цінності сиркової маси та надає додаткові функціональні властивості. It has been shown that the introduction of protein-containing semi-products from the green mass of ramsons to the designed recipes contributes to the increase of the biological value of cheese mass and provides additional functional properties.Документ Розроблення рецептур круп’яних кулінарних виробів, збагачених протеїновмісними напівфабрикатами із зеленої маси рослин(2017) Солодко, Лілія МиколаївнаПоказано, що введення білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин до проектованих рецептур сприяє підвищенню біологічної цінності кулінарної продукції та надає додаткові функціональні властивості. It has been shown that the introduction of protein-containing semi-products from the green mass of plants to the designed recipes contributes to the increase of the biological value of culinary products and provides additional functional properties.Документ Порівняльна оцінка протеїнової складової зеленої маси рослин різних культур(2014) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина ОлександрівнаЗелена маса досліджених рослин вирізняється значними кількостями повноцінного за амінокислотним складом білку, тому вона є перспективним джерелом для отримання широкого спектру білковмісних продуктів та збагачувачів. The green mass of plants examined significant amounts of valuable features for amino acid composition of protein, so it is a promising source for a wide range of products and bilkovmisnyh dresser.Документ Біологічна цінність зеленої маси буряків(2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаБілки надземної частини усіх досліджених видів буряків відзначаються високою біологічною цінністю, зумовленою переважним вмістом водо- та солерозчинної фракції, які характеризуються найкращою збалансованість за амінокислотним складом та перетравлюються в організмі людини протеолітичними ферментами з мінімальними витратами енергії. Proteins aerial parts of all studied species beets are characterized by high biological value derived from a predominant content of water- and salt- soluble fraction, characterized by the best balance for amino acid composition and digested in the human proteolytic enzymes with minimal power consumption.