Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    The labeling of food products in Romania and Ukraine
    (2014) Totorean, A.-F.; Vinatu, Vlad-Florin; Mnerie, Dmitriy; Gubenia, Oleksii
    This paper presents a comparison between some Romanian and Ukrainian food products with analyses of information provided by labels. We chose the same products that could be found both in Romania and Ukraine and we investigated especially the list of ingredients and nutritional facts written on the labels. Ця стаття являє собою порівняння між деякими румунськими та українськими продуктами харчування з аналізу інформації, наданої етикеток. Ми вибрали ті ж самі продукти, які можуть бути знайдені як в Румунії та Україні, і ми досліджували особливості списку інгредієнтів і харчових фактів, написані на етикетках.
  • Ескіз
    Документ
    Влияние маркировки пищевых продуктов на потребительский выбор
    (2014) Петрова, Марийка; Цветанов, Виктор; Чолмехмедова, Йозлем; Губеня, Алексей Александрович
    В современный период химия достаточно используется в пищевой технологии, и потребитель только с информации на этикетке может быть информирован о происхождении продукта, производителе, свойствах, составе, количестве, сроке хранения, методах производства, переработки и использования. In the modern period is enough chemistry used in food technology, and the consumer only the information on the label may be informed about the origin of the product, manufacturer, properties, composition, quantity, shelf life, methods of production, processing and use.