Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження мікроелементного складу екстракту лаванди методом ICP/MS
    (2024) Таволжан, Алла Анатоліївна; Бойчук, Тетяна Михайлівна; Мілюкін, Михайло Васильович
    Встановлено, що зразки екстрактів лаванди містять достатню кількість життєво–необхідних мікроелементів, при цьому вміст токсичних елементів не несе загрози.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження шунгіта методами десорбційної масспектрометрії
    (2014) Мельник, Людмила Миколаївна; Громовий, Т. Ю.
    Загострення проблеми підвищення якості харчової сировини і питної води потребує пошуку ефективних способів їх очищення, що є одним із найважливіших напрямів роботи науковців. Growing problem of improving the quality of food raw materials and water needs to find effective methods of cleaning, which is one of the most important areas of academics.