Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Математична модель солодосушарки в класі нестаціонарних систем(2014) Герасименко, Тетяна МихайлівнаТехнологічні об'єкти харчової промисловості, які працюють в умовах інтенсивних збурень є нестаціонарними, нелінійними та мають ряд невизначеностей. Нестаціонарність об'єктів харчової промисловості визначається тим що в процесі функціонування змінюються характеристики теплоносіїв, витрата сировини, навантаження сушарки, характеристики зовнішнього середовища. Technological objects food industry, operating under intense disturbances are non-stationary, non-linear and have a number of uncertainties. Non- stationarity of objects is determined by the food industry in the operation of changing the characteristics of fluids, consumption of raw materials, load the dryer, the characteristics of the environment.Документ Управління солодосушаркою в класі нестаціонарних систем(2013) Герасименко, Тетяна МихайлівнаСтаття присвячена проблемам побудови системи автоматизованого управління солодосушаркою на основі використання нечіткої логіки. The article is devoted to problems of constructing a system of automated control of drying malt based on fuzzy logic.Документ Особливості аналізу та синтезу нестаціонарних систем при управлінні технологічними об'єктами(2012) Герасименко, Тетяна Михайлівна; Киричук, Сергій АндрійовичСтаття присвячена проблемам аналізу та синтезу нестаціонарних систем та розробці ефективних систем управління підприємством. The article is devoted to problems of analysis and synthesis is of non-stationary systems and creation of effective control systems by the enterprise.