Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми та перспективи розвитку івент-туризму в Україні(2017) Меліхова, Марія; Розметова, Олена ГригорівнаСтаття присвячена висвітленню сутності, змісту та перспектив розвитку івент-туризму в Україні. Обґрунтовано вплив івентів на розвиток туризму та економіки регіону, держави в цілому. Сформовано пропозиції щодо напрямів подальшого розвитку подієвого туризму. The article is devoted to the coverage of the essence, content and prospects of the event tourism development in Ukraine. The influence of events on the development of tourism and economy of the region, the state as a whole is substantiated. Formed directions on the further development of event tourism.Документ Здобутки, проблеми та перспективи розвитку туристичного бізнесу в Україні(2013) Чернякова, Поліна ДмитрівнаДля забезпечення стабільної ситуації в галузі туризму буде доцільним налагоджувати міжрегіональні стосунки з високорозвиненими державами світу задля подальшого обміну інформацією, залученням інвестицій та розповсюдження маркетингових ходів своєї держави на інших територіях.Документ Problems and prospects of development of accounting in current business environment(2012) Malashenko, NataliaIt is necessary to critically analyze all available methodological tools of accounting and components (elements) of its method in terms of their compliance with the market economy and opportunities for further modification. Треба критично аналізувати всі наявні методологічні інструменти обліку та компоненти (елементи) його метод з точки зору їх відповідності ринкової економіки і можливостей для подальшої модифікації.Документ Виробництво органічних молочних продуктів в Україні - сьогодення і перспективи розвитку(2015) Поліщук, Галина Євгеніївна; Борова, Марина ПавлівнаОрганічний рух має високий статус у суспільстві та сприятливу ринкову кон’юнктуру. Він підтримується сукупністю дії бізнесу, держави та недержавних організацій. Основні положення нормативно-правової бази виробництва органічного молока-сировини та його преробки викладено у Постанові ЄС № 834/2007: Статтях 6, 8 - 10. The organic movement has a high status in society and favorable market conditions. It is supported by a set of actions of business, government and non-government organizations. The main provisions of the regulatory framework of organic production of raw milk and its prerobky set out in EU Regulation № 834/2007: Articles 6, 8 - 10.Документ Перспективи розвитку бухгалтерського обліку у бюджетних установах на 2014-2015 роки(2014) Казанівська, Олена; Момот, Людмила ВолодимирівнаІнтеграція України в Світове Співтовариство відкрила перед національною економікою широкі можливості розвитку відносин із зарубіжними партнерами, з одного боку, та викликала необхідність реформування діючої системи бухгалтерського обліку в державному секторі, - з іншого. Ukraine's integration into the world community to the national economy has opened opportunities for developing relations with foreign partners on the one hand, and caused the need to reform the current system of accounting in the public sector - on the other.Документ Ринок яєць та яєчних продуктів України: сучасний стан па перспективи розвитку(2014) Круліковська, Наталія Віталіївна; Гоменюк, Ольга ОлександрівнаКуряче яйце є одним з дешевих, і тому доступних джерел білка в раціоні людини. До початку індустріалізації аграрного сектора виробництво яєць було орієнтоване виключно на місцеві ринки. Проте вже з середини минулого століття торгівля яйцями і яєчними продуктами стає глобальною. Chicken eggs are one of the cheapest and therefore available sources of protein in the human diet. Prior to the industrialization of the agricultural sector egg production was focused solely on local markets. However, since the middle of last century trade in eggs and egg products is global.Документ До питання щодо перспективи розвитку агропромислового комплексу України в контексті світової продовольчої та екологічної безпеки(2014) Веклич, Владислав ОлександровичРозвиток агропромислового комплексу (далі - АПК) України значною мірою залежить від умов, за яких здійснюється виробництво продукції. При цьому вагомим аспектом є розробка спеціального законодавства, яке б відповідало об'єктивним умовам здійснення виробничої діяльності. АПК України значною мірою залежить як від кліматичних умов, так і від бізнесового середовища. Але також ми маємо забезпечити оптимальні умови для розвитку харчової галузі у якості однієї з пріоритетних. The development of agriculture (hereinafter - AIC) Ukraine largely depends on the conditions under which the production. herewith important aspect is the development of specific legislation, which would correspond objective conditions production activities. AIC Ukraine significantly largely depends on climatic conditions, and the business environment. but we also provide optimal conditions for the development of the food industry in as one of the priorities.Документ Конкурентне середовище та перспективи розвитку ринку тютюну в Україні(2014) Ткаченко, Тарас; Штанько, Людмила ОлександрівнаУкраїна має сприятливі агрокліматичні умови для вирощування тютюну, зокрема, у 80-х роках минулого століття площі земель, на яких вирощували зазначену культуру, складали близько 25 тис. га. Протягом останніх років обсяги вирощування тютюну мали динаміку до скорочення. Протягом останніх п'ятнадцяти років випуск тютюнових виробів в Україні відбувається переважно на базі імпортованої сировини, тоді як, обсяги імпорту в середньому в 10 разів перевищують експорт тютюну з України. Галузь виробництва цигарок в Україні має 240-літню історію, що обумовлює наявність у країні розвиненої виробничої бази та інфраструктури, а також забезпеченість спеціалізованими кадрами. Тому розгляд перспектив розвитку ринку тютюну в Україні є актуальним. Ukraine has favorable agro-climatic conditions for the cultivation of tobacco, particularly in the 80s of last century, the amount of land on which grew the specified culture were about 25 thousand. Ha. In recent years, the cultivation of tobacco had to dynamics of contraction. Over the last fifteen years, the release of tobacco products in Ukraine is mainly based on imported raw materials, whereas imports on average 10 times the exports of tobacco from Ukraine. Areas of cigarette production in Ukraine has 240-year history, hence the availability of the advanced manufacturing base and infrastructure, and provision of specialized personnel. Therefore, consideration of the prospects of the tobacco market in Ukraine is relevant.Документ Сучасний стан та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості в Україні(2014) Шинкаренко, Яна; Литвинюк, Ольга ПетрівнаХарчова промисловість є пріоритетною галуззю народного господарства, її продукція користується великим попитом, а вкладення в галузь швидко окупаються. Необхідність дослідження стану і перспектив розвитку підприємств-виробників хлібобулочної продукції не викликає сумнівів, оскільки хліб це такий продукт, який є невід'ємною складовою раціону кожної людини, а його виробництво буде завжди актуальним. The food industry is a priority sector of the economy, its products are in great demand, and investment in the industry quickly recovered. The need to study the state and prospects of the companies-manufacturers of bakery products is beyond doubt, since bread is a product that is an integral part of the diet of every person, and its production will always be relevant.Документ Стан та перспективи розвитку підприємств хлібопекарської галузі Хмельницької області(2014) Пізнюр, Марина Вікторівна; Турчина (Побережна), Марія ПетрівнаНа сьогодні найстійкішими є підприємства, які орієнтовані на виготовлення продукції для задоволення базових потреб населення. До них, звичайно, можна віднести ті суб'єктів господарювання які займаються виготовленням харчових продуктів. Безумовно, що однією з найбільш стратегічно важливих галузей харчової промисловості є хлібопекарська. Відтак, «хлібний» ринок України представлений продукцією вітчизняного виробництва. Проте, останні роки спостерігається невтішна тенденція стосовно розвитку хлібопекарської галузі. Кількість підприємств які займаються виготовленням такого звичного і важливого продукту харчування щороку зменшується, а ті які функціонують характеризують свою діяльність як на межі виживання. Today is the most stable companies that are focused on the manufacture of products to meet the basic needs of the population. These of course include those entities that are engaged in the manufacture of food products. Certainly, one of the most strategically important sectors of the food industry is baking. Thus, "Bread" market Ukraine is represented domestic products. However, recent years have seen a disappointing trend in respect of the baking industry. Number of enterprises engaged in manufacturing a familiar and important food decreases each year, and those that operate characterize their activities as on the brink of survival.