Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Один підхід до фінансового аналізу стану підприємства харчової промисловості
    (2015) Горлова, Тетяна Михайлівна
    Результатом роботи є розробка інформаційної системи фінансового аналізу підприємства харчової промисловості на основі офіційної звітності з використання сучасних підходів, що дає можливість проведенння експрес- аналізу фінансового стану підприємства харчової промисловості. The work is to develop information systems, financial analysis of the food industry based on the official reports of the use of modern approaches provedennnya enables rapid analysis of the financial condition of the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Формування фінансової стратегії підприємств харчової промисловості із застосуванням SWOT-аналізу
    (2014) Бляшук, Світлана Григорівна; Климаш, Наталія Іванівна
    В умовах сьогодення для підприємств харчової промисловості одним із актуальних завдань є формування та утримання стійких позицій як на вітчизняному, так і на міжнародних ринках. Для досягнення цієї мети необхідно проводити постійний моніторинг усіх можливих зовнішніх загроз, а також урахувати всії можливі вигоди від завоювання нових сегментів ринку. In today's conditions for the food industry one of the urgent tasks is to create and maintain stable positions both in the domestic and international markets. To achieve this goal it is necessary to carry out continuous monitoring of all possible external threats, but also consider the possible benefits of everyone to gain new market segments.
  • Ескіз
    Документ
    Factors of economic sustainability of the food industry enterprises
    (2014) Pidgirnyj, Igor; Bozhok, Natalia
    The current operating conditions of commercial enterprises are characterized by constant dependence on all subjects of general infrastructure. Enterprises are constantly working with internal and external environment, they try to strengthen its position in the market and weaken the position of competitors.In such circumstances, the activities of the company can not protect against adverse shocks. Therefore, there is the issue of economic security (stability) under the negative influence of the environment, the ability to quick remove threats and adapt to conditions that are favorable to the business, using its capabilities.
  • Ескіз
    Документ
    Правові засади екологічного контролю на підприємствах харчової промисловості
    (2014) Марченко, Олексій Дмитрович; Рудик, Петро Андрійович
    В умовах наближення глобальної екологічної катастрофи, вітчизняне законодавство в цілому відповідає необхідним вимогам забезпечення екологічної безпеки. In terms of the approach of a global environmental disaster, the national legislation as a whole meets the necessary requirements of environmental safety.
  • Ескіз
    Документ
    Правове забезпечення співпраці підприємств харчової промисловості України з Російською Федерацією
    (2014) Гаранжа, Валерія; Рудик, Петро Андрійович
    Правове забезпечення співпраці підприємств харчової промисловості України з Російською Федерацією регулюються через законодавство та інші нормативно-правові акти обох країн. Legal regulation of the cooperation of the food industry in Ukraine with the Russian Federation are regulated through legislation and other regulations of both countries.
  • Ескіз
    Документ
    Правове забезпечення співпраці підприємств харчової промисловості України з Республікою Білорусь
    (2014) Когут, Вікторія Ігорівна; Рудик, Петро Андрійович
    Упродовж існування України як незалежної держави відбувається постійне закріплення діяльності харчових підприємств як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку. Україна є вагомим економічним партнером Білорусії. During the existence of Ukraine as an independent state is a constant consolidation activities, food business both in the domestic and foreign market. Ukraine is an important economic partner of Belarus.
  • Ескіз
    Документ
    Формування соціально-психологічного клімату трудового колективу харчового підприємства
    (2014) Литвин, Дарія Олексіївна; Поденко, Віктор Петрович
    Для трудового колективу харчового підприємства характерна єдність цілей, високий рівень спілкування. Важливим для колективу є рівень його інтегрованості, згуртованості представників колективу, задоволення їхніх потреб та інтересів у трудовій діяльності, фізичному, психічному і моральному розвитку. For labor collective food business is characterized by unity of purpose, a high level of communication. Important for the team is the level of integration, cohesion representatives of the group, their needs and interests in the labor force, physical, mental and moral development.
  • Ескіз
    Документ
    Електробезпека на підприємствах харчової промисловості. Вибір і доцільність використання тієї чи іншої системи заземлення електроустановок. Вітчизняний та зарубіжний досвід
    (2014) Коваленко, Сергій Дмитрович; Лимар, Віктор
    Оскільки ідеальний вибір типу системи заземлення відсутній, у багатьох випадках слід застосовувати декілька різних систем заземлення в одній мережі.
  • Ескіз
    Документ
    Теплообмінний апарат з кільцевими каналами для підприємств харчової промисловості і гарячого водопостачання
    (2014) Школьна, Наталія Андріївна; Бурлака, Всеволод Іванович
    Пропонується менш металомісткий, простий, індивідуальний спосіб кріплення внутрішніх труб в трубних дошках із застосуванням гумових кілець і притискуючих втулок клиноподібної форми. Proposed metal-less, simple, unique way to mount the internal pipes in pipe boards using rubber rings and bushings pushing wedge shape.