Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Ресурсо- та енергозбереження у молочноконсервній галузі(2014) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаДля забезпечення ресурсо- та енергозбереження на молочноконсервному комбінаті запропоновано розглянути такі основні положення комплексу заходів: розрахунково-аналітичне нормування витрат сировини, матеріалів та енергоносіїв, рецикл сировини; екологізація діяльності підприємства; організація планово-економічної діяльності; мотивація робочого персоналу. To ensure resource and energy saving at Dairy Plant invited to consider the following key provisions activities: Cash-analytical valuation of costs of raw materials and energy, Recycling of raw materials; greening the enterprise; planning and organization of economic activity; motivation of personnel.Документ Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами в аспекті ресурсозбереження(2014) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаАдгезія - це складний комплекс фізико-хімічних явищ. Цей термін використовується для визначення процесу прилипання різних за структурою речовин при їх поверхневому контакті, в результаті якої утворюється так званий «адгезійний зв'язок».Показники адгезії є дуже важливими і значущими у виробництві згущених молочних консервів з цукром і наповнювачами. Адже від їх значення залежить кількісний вихід готового продукту з вакуум-випарних установок, кристалізаторів-охолоджувачів та об'єм продукту після його вилучення з таро-пакувльних матеріалів. Adhesion - is a complex physical and chemical phenomena. This term is used to define the process of adhesion of various substances in the structure of surface contact, resulting in a so-called "adhesive bond."Indicators of adhesion is very important and significant in the production of condensed canned milk with sugar and fillers. Because of their values depend quantitative yield of the finished product of the vacuum evaporation systems, cooling crystallizer and volume of the product after its removal from taro-pakuvlnyh materials.Документ Стан та перспективи громадських екологічних організації в Київській області(2014) Когут, Вікторія Ігорівна; Голубов, Олександр СергійовичНеобхідно змінити державну інформаційну політику, стимулюючи попит населення на незалежні громадські засоби масової інформації в контексті екологічної інформації, вдосконалити фінансове забезпечення екологічної загальнореспубліканської програми з охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження. You need to change the state information policy, stimulating demand for independent public media in the context of environmental information to improve financial security zahalnorespublikanskoyi environmental programs environmental protection and resource conservation.Документ Ресурсозбереження – запорука успішної діяльності підприємств харчової промисловості України(2014) Пісковий, Олександр Павлович; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаПроаналізовано стан ресурсозбереження у харчовій промисловості України. Схематично представлено відходи та вторинну сировину усіх її галузей. Запропоновано комплекс заходів щодо оптимального використання ресурсів харчової промисловості із максимально можливим ресурсозбереженням. The state of the resource saving in the food industry in Ukraine. Schematically represented waste and recycled materials for all its branches. The complex of measures for the optimal use of resources from the food industry the greatest possible resource.Документ Організаційно-технологічна модель ресурсозбереження у технології сухого незбираного молока(2014) Рябоконь, Наталія ВалеріївнаРозглянуто основні положення комплексу заходів по впровадженню ресурсозбереження на молокопереробних підприємствах України. З поетапним зазначенням технологічних процесів, представлено концептуальну модель ресурсозбереження у виробництві сухого незбираного молока. The substantive provisions of a set of measures for implementation of the resource in the dairy processing enterprises in Ukraine. Indicating a gradual process technology, presents a conceptual model of the resource in the production of dried whole milk.