Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Підсистема підтримки діяльності начальника виробництва макаронного підприємства ТОВ «Продеко»(2018) Ольшевська, Марія Андріївна; Грибков, Сергій ВіталійовичБуло створено підсистему, яка направлена на підтримку діяльності начальника виробництва макаронного підприємства ТОВ «Продеко» та враховує всі особливості даного підприємства. A subsystem was created to support the activity of the head of the macaroni company Prodeco LLC and takes into account all the features of this enterprise.Документ Підтримка механізму транзакцій програмною платформою Spring(2016) Олійник, Ганна Вікторівна; Грибков, Сергій ВіталійовичДля більшості сучасних корпоративних інформаційних системхарактерними особливостями є реалізація складних бізнес-процесів звизначеною логікою послідовності виконання операцій. При створені такої системи існує проблема забезпечення їїконсистентного стану у будь-яких проміжок часу та підтримка одночасноїроботи усіх її користувачів на належному рівні, що особливо стає актуальнимпри створенні web-орієнтованих інформаційних систем. For most modern corporate information systemscharacteristic features is the implementation of complex business processes withdetermined logic sequence of operations. When you create such a system there is a problem of ensuring its consistent state at any time and support the simultaneous work of all its users at the appropriate level, which is especially relevant when creating web-oriented information systems.Документ Розробка моделей компонентів інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості(2017) Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаРозглянуто можливість удосконалення системи управління охороною праці за рахунок інтелектуалізації процесу прийняття рішень на прикладі роботи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості. The possibility of improving the system of management of labor protection by means of intellectualization of the decision making process on the example of the work of the energy industry of food industry enterprises is considered.Документ Система організації та управління студентським футболом в місті Києві (на матеріалі футбольної асоціації студентів м. Києва)(2016) Розпутній, Олександр Петрович; Павлюк, Ірина СергіївнаСтудентський спорт - важлива проміжна ланка між масовим спортом і спортом вищих досягнень, що допомагає вчорашнім новачкам підніматися до вершин спортивної майстерності. В більшості провідних зарубіжних країнах студентський спорт є основою національної спортивної політики, а більшу частину членів збірних команд з багатьох видів спорту складають спортсмени-студенти. Таким чином, розвиток студентського спорту має пріоритетне значення, а напрямок формує резерв для спорту вищих досягнень, а також популяризує цінності спортивної культури та здорового способу життя в молодіжному середовищі. Student sports - important intermediate link between mass sports and sports higher achievements, helping newcomers yesterday's climb to the tops of sportsmanship. In most countries leading foreign student sports is the basis of the national sports policy, and most of the members of the teams for many sports athletes up students. Thus, the development of student sport has priority, and the direction creates a reserve for top sports achievements and promotes cultural values of sport and healthy lifestyles among youth.Документ Застосування координатної системи CIELAB для оцінювання кольору та якості рожевих столових виноматеріалів(2015) Колесник, Вікторія; Білько, Марина ВолодимирівнаКолір рожевого вина є одним із найважливіших показників якості. Він має широку палітру відтінків від блідого рожевого, насиченого коралового до яскравого рожевого. Для оцінювання кольору рожевих вин застосовують специфічні терміни, які іноді мають суб’єктивний характер та не дозволяють порівнювати зразки вин з невеликими розбіжностями. Разом із тим, для оцінки кольору у світі існує колірна система CIELAB. У виноробній галузі були спроби її застосування. Метою роботи було дослідження застосування системи CIELAB для оцінювання кольору рожевих столових виноматеріалів та їх якості.Документ Управлінська інформаційна система підприємства(2015) Осадча, Ганна Григорівна; Власенко, Ірина МихайлівнаПоняття «дані» та «інформація» близькі за своїм змістом, між іншим є важлива різниця: дані - це «сирі» факти та числа, які лише будучи обробленими, стають інформацією. The notion of "data" and "information" similar in content, among other important difference: the data - a "raw" facts and figures that are just being processed, becomes information.Документ Формування системи лідерства на підприємстві(2014) Гнатюк, Мирослава; Литвинюк, Ольга ПетрівнаОскільки людський чинник є визначальним для формування працівниками корпоративної культури підприємства, він виділяє зі свого оточення людей-лідерів, котрі є гордістю колективу і взірцем для наслідування в середовищі певної організації. Важливо, коли керівник поєднує у собі якості лідера в одній особі. Визнання цього статусу персоналом дає можливість виконувати як керуючі дії, так і регулювати взаємини в організації. Since the human factor is essential for the formation of corporate culture of enterprise employees, he identifies with his people's surroundings leaders who are proud team and role model among specific organization. Importantly, when the head combines a leader in one. The recognition of this status enables staff to perform a control action, and to regulate relations in the organization.Документ Система забезпечення фінансового розвитку підприємства(2013) Стецюк, Володимир Михайлович; Звонкова, Н.Розглянуто сутність фінансового розвитку підприємства та елементи його системи. Financial development, system, financial strategy, enterprise, financial resources.Документ Суспільство як динамічна система(2012) Павлов, Валерій Лук’яновичСуспільство розглядається як система, що перебуває у стані постійних змін. Виділяються її основні характеристики та базові принципи функціону-вання. Society is seen as a system that is in a state of constant change. Highlighted its main characteristics and the basic principles of operation.Документ Аналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системи(2012) Шаруда, Світлана Сергіївна; Ельперін, Ігор ВолодимировичОсобливістю хлібопекрського виробництва як об'єкта системного аналізу є функція не лише вироблення продукцїї, а й поставки її в роздрібну мережу за графіком і в заданій кількоєті та асортименті. Від динаміки реалізації хліба залежить добова програма хлібокомбінату, що впливає на структуру управління.Виникає необхідність створювати моделі технологічного процесу з метою його оптіімізації, які б враховувши динамічний характер взаємодії різних підсистем. Feature a bakery production facility system analysis is a function not only of production, but also its delivery to retailers on time and in a specified quantity and range. The dynamics of the implementation depends on the daily bread bakery program, which affects the structure of governance. There is a need to create a model of the process in order to optimize it, which would take into account the dynamic nature of the interaction of different subsystems.