Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Роль кваліфікованого персоналу в діяльності підприємств молочної галузі
    (2014) Панюк, Тетяна
    Харчова промисловість України є стратегічно важливою, оскільки підприємства цієї галузі постачають населення необхідними продовольчими товарами, забезпечуючи їх життєдіяльність. Від оптимальної величини кваліфікованого персоналу та ефективного використання в комплексі з іншими ресурсами залежить повноцінне функціонування підприємств молочної галузі. Адже рівень конкурентоспроможності підприємства залежить в більшіймірі від правильного використання трудового потенціалу. Food and Beverage Ukraine is strategically important because companies of this sector of the population supply necessary food products, ensuring their livelihoods. From the optimal value of qualified staff and efficient use in combination with other resources depends on proper functioning of the dairy industry. Indeed, the level of competitiveness of the enterprise depends on the correct use bilshiymiri employment potential.