Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Низькокалорійний масляний крем з фруктовим пюре(2018) Іскандарова, Ірина Романівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина ЛьвівнаДосліджено модельні зразки масляного крему з різним вмістом фруктового пюре. Model samples of butter cream with different content of fruit puree were investigated.Документ Зниження калорійності десертів шляхом використання глюкозо-фруктозних сиропів(2013) Нінікало, Марія Олексіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаМетою нашої роботи було дослідити піноутворюючу здатність сухого яєчного білку з додаванням цукрозамінників. У якості цукрозамінників використовували глюкозо-фруктозні сиропи з різним вмістом декстрозного еквіваленту, а у якості контролю - нативний яєчний білок.Документ Цукор нового покоління тагатоза та її використання при виробництві жувальної карамелі(2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов СергіївнаВ матеріалах розглянуто можливості використання нового цукру – тагатози в технології карамелі для отримання продукту з функціональними властивостями та зниженою калорійністю. Обґрунтовано оптимальний рецептурний склад карамелі на суміші тагатоза-мальтитол та представлені дослідження можливої кристалізації тагатози при зберіганні карамелі. Доведено, що нові рецептурні композиції дозволяють тримати карамель дієтично-функціонального призначення. In the files examined the possibility of using new sugar - candy tagatose technology for product with functional properties and low calorie. Grounded best prescription for the caramel mixture tagatose-maltitol and are exploring possible tagatose crystallization during storage caramel. It is proved that the new recipe caramel composition can keep the dietary and functional purposes.