Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Низькокалорійний масляний крем з фруктовим пюре
    (2018) Іскандарова, Ірина Романівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
    Досліджено модельні зразки масляного крему з різним вмістом фруктового пюре. Model samples of butter cream with different content of fruit puree were investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Зниження калорійності десертів шляхом використання глюкозо-фруктозних сиропів
    (2013) Нінікало, Марія Олексіївна; Корецька, Ірина Львівна
    Метою нашої роботи було дослідити піноутворюючу здатність сухого яєчного білку з додаванням цукрозамінників. У якості цукрозамінників використовували глюкозо-фруктозні сиропи з різним вмістом декстрозного еквіваленту, а у якості контролю - нативний яєчний білок.
  • Ескіз
    Документ
    Цукор нового покоління тагатоза та її використання при виробництві жувальної карамелі
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна
    В матеріалах розглянуто можливості використання нового цукру – тагатози в технології карамелі для отримання продукту з функціональними властивостями та зниженою калорійністю. Обґрунтовано оптимальний рецептурний склад карамелі на суміші тагатоза-мальтитол та представлені дослідження можливої кристалізації тагатози при зберіганні карамелі. Доведено, що нові рецептурні композиції дозволяють тримати карамель дієтично-функціонального призначення. In the files examined the possibility of using new sugar - candy tagatose technology for product with functional properties and low calorie. Grounded best prescription for the caramel mixture tagatose-maltitol and are exploring possible tagatose crystallization during storage caramel. It is proved that the new recipe caramel composition can keep the dietary and functional purposes.