Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи зниження калорійності білкового десерту(2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир ВікторовичПроведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.Документ Масляний крем зниженої калорійності(2018) Бережна, Тетяна Олегівна; Польовик, Володимир Вікторович; Мазур, Оксана; Корецька, Ірина ЛьвівнаВикористання фруктово-ягідної сировини для покращення хімічного складу та смакових властивостей масляного крему. Using a fruit and berry raw materials to improve the chemical composition and taste of butter creamДокумент Использование нетрадиционного растительного сырья в технологиях сладких блюд(2020) Шамшур, Анна Григорьевна; Кравчук, Надежда Николаевна; Корецкая, Ирина Львовна; Полевик, Владимир ВикторовичВ статье проведено исследование по использованию нетрадиционного растительного сырья (купажные смеси пюре из сельдерея с пюре яблочным) в технологии сладких блюд пониженной калорийности типа «Самбук». Избрана рациональная рецептура, проведена комплексная оценка модельных образцов, составлена профилограмма качества.The article deals with the study on the use of non-traditional plant raw materials (blended mixtures of celery puree with apple puree) in the technology of low-calorie sweet dishes such as "Sambuk". A rational recipe was selected, a comprehensive assessment of model samples was carried out, a quality profilogram was drawn up.