Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Тенденції розвитку ринку консервованих овочів та фруктів в Україні(2016) Рябованова, Вікторія Андріївна; Аннєнкова, Надія БорисівнаВажливою частиною раціону харчування людини становлять овочі та фрукти, оскільки вони є джерелом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо. An important part of the human diet are fruits and vegetables because they are a source of vitamins, minerals, dietary fiber and more.Документ Розроблення фруктових консервів на основі екстрактів з лікарських трав(2014) Савчук, Андрій Юрійович; Кузьменко, Олександр Максимович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр СеменовичОтримані екстракти і таких лікарських трав як ромашка, звіробій та шавлія рекомендовано як додатковий інгредієнт для фруктових напоїв з метою підвищення в них біологічно активних речовин, що дозволить застосовувати такі напої в оздоровчо-профілактичних цілях. These extracts and medicinal herbs such as chamomile, sage and St. John's wort is recommended as an additional ingredient to fruit drinks to enhance of biologically active substances, which will apply the following drinks in health-care use.