Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептур сиркових паст з використанням рослинної сировини
    (2013) Згурський, Андрій Володимирович
    Для розширення асортименту паст на основі сиру кисломолочного та підвищення їх біологічної цінності розроблено рецептуру нового продукту з використанням насіння льону. To expand the range of pastes based on cottage cheese and raising their biological value recipes developed new products using flax seeds.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив солодових наповнювачів на біологічну цінність сиркових паст
    (2012) Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна
    Розроблена нова технологія сиркових паст з солодовими наповнювачами, а саме продуктами лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків «Прозер», що володіють антиоксидантною, загальнозміцнювальною дією. A new technology of malt paste cheese fillings, such as health care products based on destination germinated cereals "Prozer", which have antioxidant, restorative action.