Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Раси дріжджів та ферментні препарати як регулятори швидкості освітлення ігристих сидрів
    (2018) Гулик, Настасія Павлівна; Білько, Марина Володимирівна
    Метою роботи є дослідження рас дріжджів та ферментних препаратів на швидкость освітлення ігристих сидрів. The purpose of the work is to study the ration of yeast and enzyme preparations on the speed of illumination of sparkling cider.
  • Ескіз
    Документ
    Повышение оздоровительной и биологической стойкости ферментированных напитков
    (2014) Олейник, Светлана Ивановна; Прибыльский, Виталий Леонидович; Чуприна, Наталья Викторовна; Самойленко, Богдана
    Исследовано влияние подготовленной воды на динамику процесса брожения сидрового материала, а также органолептические и физико-химические показатели готовой продукции. Усовершенствованная технология водоподготовки с использованием микропористых минералов позволяет обеспечить производство сидров общеоздоровительного направления со стабилизированными структурными характеристиками. The influence of treated water on the dynamics of the fermentation process cider material, as well as the organoleptic and physico-chemical indicators of the finished product. Advanced water treatment technology using microporous minerals enables the production of cider type is generall therapeutic direction with stabilized structural characteristics.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесів приготування ферментованих безалкогольних напоїв на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку
    (2014) Зінов'єва, Анна; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Курбанов, Байрам; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Прибильський, Віталій Леонідович
    В результаті проведених досліджень встановлено оптимальні параметри зброджування сусла на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку в технології безалкогольних ферментованих напоїв: концентрація дріжджів - 4,5 млн/см3, зброджування напою при температурі 12 °С - 3 доби, доброджування при температурі 1-2 °С - 2 доби.