Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Документ Методи вилучення та аналізу антоціанових барвників з рослинної сировини.(2016) Довгенко, Ю.; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Вивчення впливу фізичних та хімічних чинників на якість пюре з бульб топінамбура(2017) Мазур, Оксана; Івчук, Надія ПавлівнаМетою дослідження було вивчення впливу температури та органічних кислот на ступінь готовності бульб топінамбуру при бланшуванні та органолептичні показники пюре з них. Експериментально досліджено та науково обґрунтовано, що для виготовлення пюре з бульб топінамбура з хорошими органолептичними показниками бланшування сировини необхідно проводити при температурі 95°С, протягом. 8 хв., використовуючи розчини лимонної кислоти концентрацією 2,0…3,0%. // The aim of the study was to study the effect of temperature and organic acids on the degree of readiness of the tubers of Jerusalem artichoke in blanching and the organoleptic characteristics of mashed from them. Experimentally researched and scientifically justified, for making mashed from Jerusalem artichoke tubers with good organoleptic indicators of blanching raw materials it is necessary to conduct at a temperature of 95 ° C, during. 8 min., Using solutions of citric acid with a concentration of 2.0 ... 3.0%.Документ Гідроліз інуліну в присутності лимонної кислоти(2014) Попова, Інна ВадимівнаСучасна наука про харчування вимагає нових підходів до формування раціону людини в умовах сучасної цивілізації. До таких задач слід віднести створення технологій якісно нових безпечних харчових продуктів, які мають лікувально-профілактичні функції. У виробництві цукристих речовин одним із шляхів розвитку технологій продуктів оздоровчо-профілактичного призначення може стати виробництво замінників цукру, зокрема високофруктозних сиропів, що містять певний відсоток нижчих полімергомологів інуліну, які мають достатньо високу пребіотичну активність. The modern science of nutrition requires new approaches to human diet in modern civilization. These tasks include the creation of new technologies of safe foods that have health care function. In the production of sugars one way of technology products health-care appointments may be producing sweeteners, including vysokofruktoznyh syrups that contain a certain percentage lower polimerhomolohiv inulin having sufficiently high prebiotic activity.