Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства(2019) Михайличенко, Альбіна Володимирівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаМуси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства. Vegetable milk without sugar as an alternative to lactose-free food for restaurants.Документ Uzasadnienie receptury mleka pasteryzowanego wzbogaconego mlekiem kokosowym(2020) Kiiko, Victoriia; Ianchyk, MariiaPresents the results of research related to the substantiation of the rational formulation of pasteurized milk enriched with coconut milk and the characteristics of the organoleptic properties of the finished product. W pracy przedstawiono wyniki badań związanych z uzasadnieniem racjonalnego składu mleka pasteryzowanego wzbogaconego mlekiem kokosowym oraz charakterystyka właściwości organoleptycznych gotowego produktu.