Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Кава з прянощами: огляд
    (2024) Самойлік, Олександр Ігорович; Рубанка, Катерина Володимирівна
    В роботі запропоновано виробництво напівфабрикату з прянощами, який вносять в ємність (резервуар) для молока в кавових машинах. Таким чином, відбувається його підігрівання, спінення та подача в чашку кави. Доведено, що виробництво напівфабрикату з прянощами призначеного для кавових машин відкриває нові перспективи для гастрономічних вражень, що може призвести до збільшення попиту на кавові продукти.
  • Ескіз
    Документ
    Determination of factors influencing the quality of a hot coffee drink
    (2022) Kuzmin, Oleg; Popyk, Oleg; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Polyovyk, Volodymyr
    The specified influence factors have methodological importance of the problem that is under consideration and requires multifaceted research in the practice of restaurant service technologies in the aspect of making hot coffee drinks.
  • Ескіз
    Документ
    Формування флевору кави з додаванням сиропів
    (2018) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Гордієнко, Анна Сергіївна; Пістуняк, Ірина Ярославівна
    В роботі проведено дослідження флевору кави з додаванням сиропів. The paper investigates the flavor of coffee with the addition of syrups.
  • Ескіз
    Документ
    За кавою на край світу або кавовий туризм
    (2013) Вакулко, Валерія Вікторівна
    Все більшої популярності набуває кавовий туризм, шанувальники якого відправляються в країни, що виробляють каву, щоб познайомитися з процесом виготовлення улюбленого напою.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту пива з використанням нетрадиційної сировини
    (2016) Короткий, Андрій Володимирович; Романов, Олексій Васильович; Літушко, Іванна Борисівна; Романова, Зоряна Миколаївна
    В роботі для розширення асортименту та споживацької аудиторії було запропоновано використання пряно-ароматичної сировини. The work to expand the range and consumer audiences were offered the use of aromatic raw materials. As part of the experiment was prepared three different beers.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив кави на здоров’я людини
    (2012) Нінікало, Марія Олексіївна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Кава допомагає остаточно прокинутися і прекрасно бадьорить. І багато в чому саме завдяки цим властивостям, а не тільки дивовижному смаку благородного напою, ми не обмежуємося лише однією чашкою кави в день. Ми п'ємо каву, щоб зібратися з думками перед важливою нарадою, щоб зняти повсякденний стрес, щоб не заснути під час наднормової роботи, та і просто впродовж усього дня для підвищення працездатності і поліпшення настрою. Coffee helps wake up completely and perfectly refreshing. And largely thanks to these properties, not just the wonderful taste of noble drink, we do not limit ourselves only one cup of coffee a day. We drink coffee to gather his thoughts before an important meeting to relieve everyday stress to stay awake during the excess of work, and just for the day to increase efficiency and improve mood.
  • Ескіз
    Документ
    Кава-брейк - “їжа для розуму”
    (2015) Кравчук, Наталія Миколаївна; Савченко, Валентин Валентинович
    “Їжа для розуму” (Brain Food) - це нова концепція, яку розробив Radisson Blu для зустрічей і конференцій, щоб допомогти підтримувати рівень зосередженості делегатів протягом усіх подій. “Їжа для розуму”- інноваційне рішення з організації харчування, розроблене фаховими шеф-кухарями та дієтологами. У меню включено свіжі, добре збалансовані продукти, переважно місцевого походження, з низьким вмістом жиру і цукру: риба, хліб з цільного зерна, фрукти і овочі - все це підтримує стабільний рівень цукру в крові й дозволяє учасникам конференції побороти можливе хвилювання та зберігає високу концентрацію уваги. "Food for thought" (Brain Food) - a new concept that has developed Radisson Blu for meetings and conferences to help maintain the level of concentration delegates throughout the event. "Food for thought" - innovative solutions Catering designed professional chefs and nutritionists. The menu includes fresh, well-balanced foods, mostly of local origin, low in fat and sugar, fish, wholegrain bread, fruit and vegetables - all support stable blood sugar levels and allow conference participants to overcome possible unrest and maintains a high concentration attention.
  • Ескіз
    Документ
    Psychotropic substance and drugs in food
    (2014) Banami-Belskaya, Maria; Kozlova, Daria
    Psychotropic substance and drugs in food have a pernicious effect on human organism. In general, proper nutrition, avoiding various types of products can help us live a long and happy life. One of the most important problems of this thesis is that this problem applies to everyone. Психотропні речовини та наркотики в їжі згубно впливають на організм людини. Загалом, правильне харчування, уникаючи різні види продукції може допомогти нам прожити довге і щасливе життя. Одна з найважливіших проблем цієї тези є те, що ця проблема стосується кожного.
  • Ескіз
    Документ
    Innovations in Coffee
    (2014) Krasnik, Anastasia
    "Coffee culture" can be witnessed all over the world, from South America and Africa to the Western World. In Europe it ranges from the espresso connoisseurs in Italy to the afternoon Kaffee und Kuchen enjoyed over a good round of gossip in Germany. Coffee culture is also spreading in Asia, where tea is typically favoured; over a third of the Chinese are now said to consume coffee outside the home.