Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка показників споживних властивостей шкіряного взуття
    (2016) Мазур, Людмила Віталіївна; Артюх, Тетяна Миколаївна
    Сьогодні на ринку України доволі широкий асортимент шкіряного взуття різних виробників, різних торгових марок - на будь-який смак споживача. Проте не завжди це взуття зручне у користуванні, стійке у носінні та може бути ремонтопридатним. Today on the Ukrainian market a fairly wide range of leather shoes from different manufacturers, different brands - for all tastes of the consumer. However, not all these shoes are easy to use, resistant to wear and can be maintainable.
  • Ескіз
    Документ
    Формування номенклатури показників споживних властивостей для оцінки конкурентоспроможності хутряних виробів
    (2016) Рябко, Оксана Ігорівна; Артюх, Тетяна Миколаївна
    Зважаючи на активний розвиток хутряної промисловості з 30-х років минулого століття та маючи глибокі історико-культурні традиції застосування хутряні вироби і до сьогодні становлять значну частку сучасного гардеробу вбрання у побуті українців, що відзначається значною часткою українського ринку. Despite active development of the fur industry from the 30-ies of the last century and having a deep historical and cultural traditions of the use of fur products and today represent a significant share of a modern wardrobe outfits in everyday life of the Ukrainians that there is a significant share of the Ukrainian market.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення пива мікронутрієнтами рослинної сировини
    (2016) Рудь, Олена Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович
    Виробники пива щорічно розширюють асортимент своєї продукції. Аналізуючи розвиток виробництва напоїв за останні роки, простежується тенденція до їх «натуралізації». Тому актуальною темою сьогодення є розроблення нового сорту пива з удосконаленням його хімічного складу та надання йому статусу функціонального продукту за рахунок додавання спеціальної рослинної сировини.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження споживних властивостей пряникових виробів з використанням полісахаридів
    (2014) Гаращенко, Наталія; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Мельник, Оксана Петрівна
    В роботі проведено реологічні дослідження тіста та пряникових виробів за науково обґрунтованих комбінацій полісахаридів, що формують споживні властивості готової продукції. Розраховано в’язкісні і міцнісні параметри модельних та тістових систем. In work conducted rheological studies of dough and gingerbread products for scientifically valid combinations of polysaccharides forming consumer properties of finished products. Calculated viscosity and strength parameters of the model and dough systems.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності
    (2008) Рудавська, Ганна Богданівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    У статті наведено дані щодо використання дієтичної добавки "Ламідан" у м'яких розсольних сирах з метою профілактики дефіциту йоду. In the article the data about using “Lamidan” in soft pickled cheeses for prevention iodine deficit.