Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Барне устаткування майбутнього(2019) Коваль, Ольга Андріївна; Гадяк, Надія Романівна; Іванов, Олександр АндрійовичВиконано аналітичні дослідження процесів автоматизації в умовах бару, інноваційного обладнання дозування, розливу, отримання та оброблення інформації з метою обліку і керування процесами бізнесу. Даний вид обладнання включає в себе пристрої автоматизації розливу порційного алкоголю, коктейлів, пива, кави та розрахунків. Система контролю «СКБАРА» - комплексне рішення процесів продажів розливних напоїв в барах: дозування, контролю пересортиці, неправомірного недоливу, крадіжок, непробиття по касі. Включення системи «СКБАРА» в систему бухгалтерського і матеріального обліку закладу у вигляді поштучного контролю дороговартісних бутильованих напоїв дозволяє контролювати продажі, залишки, зменшувати запаси напоїв. Запровадження «СКБАРА» суттєво скорочує процес замовлення, приготування напою, максимально автоматизує розрахунки. Характерним наслідком безманіпуляційної роботи офіціантів є покращення якості виданої продукції, збільшення проодажів на 10 - 40 %. Системи СКБАРА – це альтернативне рішення для власника, що дозволяє взяти під контроль свій заклад, контролювати продажі розливних напоїв в режимі реального часу. Analytical researches of processes of automation in the conditions of the bar, innovative equipment of dispensing, filling, reception and processing of information for the purpose of accounting and management of business processes are executed. This type of equipment includes automatic bottling devices for portion alcohol, cocktails, beer, coffee and calculations. System of control "SKBARA" - the complex decision of processes of sales of bottled drinks in bars: dosing, control of re-sorting, illegal misuse, theft, non-punching on the cash register. The inclusion of the SKBARA system in the system of accounting and material accounting of the institution in the form of individual control of expensive bottled beverages allows you to control sales, balances, and reduce the supply of beverages. The introduction of "SKBARA" significantly reduces the process of ordering, cooking, maximizing automation of calculations. A typical consequence of the lack of manipulation of the waiters is to improve the quality of the products, increase sales by 10 - 40%. SKBARA systems are an alternative solution for the owner, which allows you to take control of your institution, control the sale of bottled beverages in real time.Документ Синтез робастного H субоптимального регулятора частоти обертання привідного двигуна прокатної кліті(2012) Балюта, Сергій Миколайович; Михайленко, Ю. О.; Копилова, Людмила ОлександрівнаМетод синтезу регулятора субоптимальное з Частота водія прокатного клітці представлена. результати дослідження синтезованої системи управління наведено. The synthesis method a suboptimum regulator of frequency of driver of a rolling cage is presented. Results of researches of the synthesised control system are resulted.Документ Моделювання технологічних об'єктів та систем керування з невизначеностями у середовищі Matlab(2014) Луцька, Наталія МиколаївнаТехнологічні об'єкти функціонують в умовах невизначеності, при чому лише частину з них можна розрахувати чисельно. Для технологічного об'єкта при проектуванні системи керування невизначеності можна поділити на два типи: невизначеності в описі математичної моделі; невизначеності у функціонуванні технологічного об'єкта. Technological facilities operate under uncertainty, with only a fraction of them can be calculated numerically. For technological object in the design of the control system uncertainty can be divided into two types: the uncertainty in the description of the mathematical model; uncertainty in the operation of the process object.Документ Сучасні підходи проектування обладнання харчових виробництв, комплексні системи керування якістю продукції(2014) Кадомський, Сергій Віталійович; Зродніков, Олександр ВалерійовичРозвиток суспільства завжди супроводжувався збільшенням вимог i гарантію щодо безпечності виробленого продукту для людини. Це відповідає постійному підвищення рівня ризиків безпеки життя, в умовах задоволення потреб за рахунок зростання виробництва. До основних джерел ризиків, є умови i засоби виробництва, під час виготовлення харчових продуктів, які в останні роки були об'єктом особливої уваги. Community development is always accompanied by an increase in claims i guarantee the safety of manufactured product to humans. This corresponds to the constant improvement of security risks of life in terms of satisfaction due to increased production. The main sources of risk are conditions i means of production, in the manufacture of food products, which in recent years has been the object of special attention.Документ Управління технологічними комплексами харчових виробництв в умовах невизначеності(1998) Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь Дмитрович; Кофанова, Н. В.; Пархоменко, Іван ІвановичРозглянуті методи управління складними технологічними комплексами в умовах невизначеності на основі інтелектуальних технологій. The considered methods of management difficult technological complexes are in the conditions of vagueness on the basis of intellectual technologies.Документ Застосування методів когнітивного моделювання в задачах керування складними технологічними комплексами(2007) Іващук, Вячеслав Віталійович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь ДмитровичОхарактеризована методика когнітивного моделювання функціонування складних технологічних комплексів для виявлення вагомих факторів, а також встановлення суттєвих взаємозв’язків між факторами в процесі еволюції технологічної системи.Документ Інтелектуалізація комп'ютерних технологій при вивченні спеціальних дисциплін студентами-технологами(1999) Кишенько, Василь ДмитровичРозглядається методика навчання студентів технологічних спеціальностей основам інтелектуальних систем автоматизації. The method of studies of students of technological specialities bases of the intellectual systems of automation is examined.Документ Синтез та аналіз системи керування за інтегральними показниками якості(2011) Голінко, Ігор Михайлович; Трегуб, Віктор ГригоровичРозглядається алгоритм синтезу неідеального ПІД-регулювання з використанням інтегрального показника якості. Використовують в якості моделі об'єкта перехідні характеристики, які дозволяють виключити крок апроксимації. The nonideal PID control synthesis algorithm using the integral quality index is considered. The transient characteristics is used as plant model, that allows exclud an approximation step.