Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції та перспективи виробництва м'ясних і м'ясомістких продуктів
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
    Дефіцит повноцінних білків тваринного походження в раціоні харчування населення зумовив інтенсивний розвиток нових тенденцій у технології м'ясопродуктів, що полягають в оптимальному комбінуванні м'ясних і не м'ясних білоквмісних напівфабрикатів, з метою отримання високоякісних, збалансованих за біологічною цінністю продуктів харчування. Deficiency of valuable animal protein in the diet population has led to intensive development of new trends in meat technology, what is the optimum combination of meat and not meat bilokvmisnyh intermediate products, in order to obtain high-quality, balanced on biological value of foods.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології фаршированих напівфабрикатів з м’яса птиці
    (2014) Пархоменко, Олена Олегівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Удосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. В розроблених окостах досліджувались органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники, а також вміст макро- та мікроелементів стандартними методами. Improving the technology of chicken convenience foods by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting. In developed hams studied organoleptic, physico-chemical, functional and technological characteristics and content of macro-and micronutrients standard methods.
  • Ескіз
    Документ
    Використання розторопші плямистої для створення напівфабрикатів фаршированих з м’яса птиці
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пархоменко, Олена Олегівна
    Розроблено рецептури окостів фаршированих, збагачених вітамінами, макро- та мікроелементами за рахунок використання відвару, шроту та олії розторопші, а також капусти броколі, кедрових горіхів, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. В розроблених окостах досліджувались органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники, а також вміст макро- та мікроелементів стандартними методами. Improving the technology of chicken convenience foods by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting, which will provide food health-care setting. In developed hams studied organoleptic, physico-chemical, functional and technological characteristics and content of macro-and micronutrients standard methods.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка окостів курячих фаршированих гепатопротекторного спрямування
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пархоменко, Олена Олегівна
    Розроблено рецептури окостів фаршированих, збагачених вітамінами, макро- та мікроелементами за рахунок використання відвару, шроту та олії розторопші, а також капусти броколі, кедрових горіхів. A recipe stuffed hams enriched with vitamins, macro and microelements by using broth, milk thistle sílybum mariаnum and oil, as well as broccoli, pine nuts.
  • Ескіз
    Документ
    Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначення
    (2014) Пархоменко, Олена Олегівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Удосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. Improving the technology hams stuffed with poultry by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting.