Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Фотозахисний крем з комплексом антиоксидантів(2014) Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Ганна; Здесенко, Я. І.; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаОдним з перспективних напрямків виробництва косметичних засобів є створення продукції з високоактивними речовинами природного походження, що має фотозахисні властивості. Завданням нашої розробки рецептура фотозахисного крему з використанням доступних, стабільних компонентів природного походження. One of the promising areas of production of cosmetics is to create products with highly substances of natural origin that has sunscreen properties. The objective of our development sunscreen cream recipes using affordable, stable components of natural origin.Документ Натуральні скраби для обличчя з фруктовими кісточками(2014) Жолдош, Марія Петрівна; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаСпоживачі пред'являють до косметики все більш високі вимоги і очікування. Вчорашні креми призначалися для зволоження, пом'якшення шкіри і маскування зовнішніх ознак старіння, а сьогоднішні повинні усувати зморшки, повертати шкірі сяйво юності. Consumers make on makeup increasingly high requirements and expectations. Yesterday creams intended for moisturizing, softening skin and masking the outward signs of aging, but today should eliminate wrinkles, skin radiance of youth return.Документ Связь технологических и теплофизических характеристик молочных продуктов(2010) Скарбовийчук, Александр Михайлович; Чернюшок, Ольга Анатольевна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валерьяновна; Федоров, Владимир ГавриловичПриведены результаты исследований теплофизических характеристик различных лабильных материалов, в том числе молочных продуктов, теплометричним экспресс-методом. Приведены графические зависимости теплопроводности от жирности различных жиросодержащих молочных продуктов. Доказана возможность быстрого определения жирности для целого ряда молочных продуктов (сливок, сметаны, сливочного масла, спредов и т.д.) по величине теплопроводности. Research results on thermal and physical characteristics of different labile materials, including dairy products carried out by thermal short-time method are presented. A graphic relationship between the heat conductivity and the fatness of different fat-containing dairy products is presented. It is proved a possibility of quick fatness determination for the range of dairy products (cream, sour cream, dairy butter, spread) given their heat conductivity.Документ Особливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатах(2012) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДана характеристика популярних гідроколоїдів. The characteristic of popular hydrocolloids is given.