Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення нового плавленого сиру оздоровчого призначення(2019) Бурковська, Наталія; Гойко, Ірина ЮріївнаПоказано перспективи використання збагачувачів із рослинної сировини для отримання нового плавленого сиру, що дасть змогу розширити асортимент оздоровчих продуктів, збагачених комплексом біологічно активних речовин. The prospects of using vegetable raw material enrichers to produce new processed cheese are presented, which will allow to expand the range of health products enriched with a complex of biologically active substances.Документ Використання рослинної сировини в технології вершкової молочно-білкової композиції(2020) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Дарюга, Олена АнатоліївнаДоведено доцільність використання харчової емульсії та порошку зі шпинату у складі вершкової молочно-білкової композиції, який характеризується високими органолептичними властивостями, збалансованим жирнокислотним складом та підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот, а також необхідними фізикохімічними показниками якості. The expediency of using food emulsion and spinach powder in the composition of creamy milk-protein composition, which is characterized by high organoleptic properties, balanced fatty acid composition and high content of polyunsaturated fatty acids, as well as the necessary physicochemical quality indicators.